Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Dorian Popa, urmărit de probleme! Ce i s-a întâmplat artistului

Dorian Popa este urmărit de ghinion, dar are parte și de oameni rău intenționați. Ce a pățit celebrul artist?

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, însă "regele pătrățelelor" este urmărit uneori și de ghinioane sau mai bine zis de lucruri rău intenționate din parte unor persoane. Un lucru l-a enervat la culme pe artist.

Aniversare mare în familia Baniciu! Ce mesaj emoționant a transmis Ana, cu această ocazie! |Foto

Ce i s-a întâmplat lui Dorian Popa

Dorian Popa se bucură de celebritate și de faimă, are parte de o viața de vedetă, însă, nu totul este pe mereu pe placul său.

Artistul a reușit într-un timp foarte scurt să reprezinte un adevărat brand în România și chiar și-a creat mai multe produse cu inscripția proprie, dar din păcate, altcineva i-a furat ideea.

Mai mulți indivizi au creat aceleași obiecte, sub aceeași marcă, fapt care l-a enervat pe artist, pe bună dreptate, pentru că astfel fanii vor cumpăra lucruri care nu sunt originale și care bineînțeles nu au aceeași calitate.

Carmen de la Sălciua, pe urmele lui Culiță Sterp! Cu cine va colabora artista, pentru o nouă piesă |Video

Artistul s-a plâns într-un vlog pe canalul său de YouTube că nu înțelege de ce cineva s-ar ocupa cu acest lucru, având în vedere ca este vorba de o infracțiune.

”Îi mai anunțăm încă o dată pe cei bine-intenționați. În continuare vă spun că nu vrem să ne certăm cu nimeni, de ce ați vrea să cumpărați o chestie fake. De ce ai vrea tu ca om să te complici și să faci lucruri atât de măgărești și atunci își exerciți și activitatea și creierașul. Am eu o surpriză...”, a spus revoltat, Dorian Popa pe canalul său de YouTube!

Recomandari