Căutare Live

Loredana a ales o ținută inedită la ultima apariție la TV. Cum a apărut în platoul Observator

Loredana a fost prezentă în platoul Observator pentru a discuta despre cel mai nou show de la Antena 1: România are Roast, care are premiera miercuri, 11 mai, de la ora 20:30. Pentru această ocazie, Lori a ales o ținută inedită.

Loredana a fost prezentă în platoul Observator pentru a discuta despre cel mai nou show de la Antena 1: România are Roast, care are premiera miercuri, 11 mai, de la ora 20:30. Pentru această ocazie, Lori a ales o ținută inedită.

Antena 1

Alături de Micutzu, Loredana a fost prezentă în platoul Observator. Cei doi au povestit despre noua emisiune de la Antena 1: România are Roast.

Detaliile despre show-ul inedit au stârnit hohote de râs și au crescut curiozitatea despre cele două echipe care se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast, dar și ținuta Loredanei a făcut furori.

Citește și: Loredana și-a impresionat fanii cu o apariție care le-a amintit de Rodia, personajul său din „Inimă de Țigan”

Cum arată ținuta completă a Loredanei

Loredana a ales o ținută aparent simplă, însă doar în partea de sus. Vedeta a optat pentru un top alb și un sacou din tweed, cu franjuri în partea inferioară a articolului vestimentar și la mâneci.

Piesa de rezistență au fost, fără dar și poate, blugii albaștri, cu tăiețuri de la încheietura piciorului până la glezne.

Și pantofii au fost unii deosebiți, albi, cu toc amețitor și cristale pe toată suprafața lor. Mai multe imagini în galeria foto atașată acestui articol.

Citește și: Loredana, schimbarea de look care a făcut-o de nerecunoscut. Care a fost reacția fanilor

România are Roast începe miercuri, 11 mai 2022, la Antena 1

Emisiunea România are Roast, prezentată de Micutzu, își va face debutul pe micile ecrane începând de miercuri, 11 mai, de la ora 20:30.

Echipele Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se vor confrunta într-o luptă spectaculoasă de roast și stand-up ce are ca miză România, premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții și titlul de cei mai buni stand-upperi ai României.

Cei mai cunoscuți stand-upperi ai momentului, Micutzu (Cosmin Nedelcu), Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță vor fi la Antena 1.

Citește și: Loredana, imagine rară cu fratele ei. Cum s-a fotografiat cu familia, de Paște

„Spre deosebire de alte emisiuni unde am fost jurat, România are Roast îmi dă ocazia să comunic muzical, iar acest lucru este incitant și provocator în același timp. Vor fi momente artistice inedite și duete neașteptate care vor străbate toate zonele geografice românești și toate stilurile muzicale.

În fiecare emisiune voi cânta alături de invitați unul și unul, iar publicul va fi surprins de combinațiile pe care le voi face”, a dezvăluit Loredana, despre show-ul unde este responsabilă de voia bună.

Eurovision 2022. Cum s-a prezentat delegația României la ceremonia de deschidere a competiției. WRS, apariție îndrăzneaț... Cine este nașa de botez a lui Adrian, cel de-al treila fiul al lui Radu Vâlcan cu Adela Popescu. Cât de apropiată este d...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x