Loredana a lansat piesă cu Florin Salam, Vali Vijelie, Costi Ioniță și cei mai în vogă maneliști

Loredana Groza își surprinde fanii cu o colaborare spumoasă, lansând o nouă piesă cu Florin Salam, Vali Vijelie, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Jador, Nicu Paleru, Baboiash, Jan de la Craiova, Ștefan și Adi de la Vâlcea.

Loredana Groza își surprinde fanii cu o colaborare spumoasă, lansând o nouă piesă cu Florin Salam, Vali Vijelie, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Jador, Nicu Paleru, Baboiash, Jan de la Craiova, Ștefan și Adi de la Vâlcea.

youtube

Loredana Groza a lansat astăzi o nouă piesă intitulată “Fericire” , alături de cei mai în vogă maneliști ai momentului. În doar o oră, clipul a strâns peste 40.000 de vizualizări.

În acest nou videoclip, artista a abordat două ținute, una extrem de colorată și sexy, iar cealaltă este complet albă, cu o pălărie în formă de trandafir.

Loredana Groza a lansat o nouă piesă

Loredana apare în videoclip înconjurată de toți cei 10 artiști care dansează pe ritmuti orientale alături de ea. Ca o regină, cu un look extravagant, Loredana a ales o ținută care combină mai multe stiluri.

Citește și: Loredana Groza, poziție amețitoare în vacanță. Cum a avut curajul să se filmeze pe plajă, în văzul tuturor

Loredana Groza, dezvăluiri despre viața de artistă

Loredana Groza, cunoscută și peste hotare pentru talentul său, este una dintre cele frumoase și apreciate artiste din România. Într-un interviu pentru Antena Stars, diva blondă și-a pus sufletul pe tavă și i-a lăsat pe fani să descopere câteva dintre cele mai inedite detalii despre viața și cariera sa.

Având în vedere că întotdeauna este o apariție extraordinară, nimeni nu s-ar fi gândit că Loredana Groza este timidă.

“Eu sunt o persoană extrem de rușinoasă, în ciuda aparențelor. Pentru mine singurul loc în care dispare această stare este pe scenă”, a spus Loredana.

Pentru ea, scena înseamnă ce înseamnă pentru o pasăre zborul, dezvăluind că se simte pe scenă o face să uite de toate necazurile, intrând în stare de grație.

“Efectiv sunt ca într-un vortex și mă transform”, a mărturisit artista.

Citește și: Loredana Groza, imagine care a încins imaginația fanilor. Cum s-a pozat în cadă, acoperită doar de clăbuc

Deși și-a petrecut o mare parte din viață pe scenă, începând încă din copilărie, Lori spune că nu va renunța niciodată la muzică, indiferent de vârsta ei. Pentru ea scena nu reprezintă un loc în care intră în competiție cu alți artiști, ci cu ea însăși, dorindu-și mereu să fie și mai bună în ceea ce face.

Indiferent de locul în care se află și momentul zilei, un artist mereu va fi influențat de parte lui creativ. A fi artist nu înseamnă să lucrezi de la 8 la 5 și să semnezi condica, ci înseamnă să îți dedici tot timpul tău creației, ne-a povestit Loredana Groza.

Deși în fața camerelor de filmat și pe scenă este extrem de enrgică și efervescentă, acasă Loredana mărturisește că este extrem de tăcută.

“Uneori sunt zile în care nu vorbesc deloc, sunt zile în care îmi place să îmi prezerv energia mai ales când am o perioadă grea, ca un sportiv într-un cantonament”, mărturisește Loredana.

Orice artist suferă atunci când este judecat greșit și oamenii se uită doar la aparențe. La fel e și în cazul ei, povestește Loredana.

Ultimele știri