Loredana Groza, imagine care a încins imaginația fanilor. Cum s-a pozat în cadă, acoperită doar de clăbuc

Loredana Groza și-a obișnuit deja fanii cu imagini incendiare pe rețelele de socializare și acum le-a oferit și o mică privire cu locul în care își petrece vacanța în Maldive.

Cum s-a fotografiat Loredana Groza în vacanță

Instagram

Loredana Groza își încântă des fanii cu imagini din viața ei personală. Diva a reușit să strângă pe Instagram peste 500.000 de urmăritori, ce îi apreciază pozele publicate frecvent.

De această dată, diva le-a oferit urmăritorilor ei de pe Instagram imagini incendiare chiar din vacanța ei în Maldive. De această dată, vedeta s-a fotografiat chiar în cadă, acoperită doar de clăbuc.

Loredana Groza, imagini incendiare pe Instagram

Loredana s-a fotografiat în baia sa luxoasă din vacanța în Maldive, fixată chiar în fața geamului care oferă o priveliște fantastică la oceanul albastru.

Citește și: Loredana Groza, dezvăluiri despre cariera ei și colaborarea cu Adrian Petrache

În cada neagră imensă, diva s-a fotografiat în timp ce se uita la priveliștea extraordinară, acoperită doar de clăbuc.

Fanii s-au grăbit să îi ofere complimente despre forma sa fizică extraordinară în comentarii. ”Ești superbă,” a scris un fan sub imaginea care a strâns deja aproape șapte mii de aprecieri.

Nu e prima dată când Loredana își încânta fanii cu formele sale de invidiat. În urmă cu doar câteva săptămâni, diva s-a filmat în timp ce era la sală, alături de antrenorul său.

Cum își menține Loredana Groza formele de invidiat

Loredana a publicat recent mai multe video-uri pe Instagram stories cu rutina ei de fitness. Primele au arătat-o pe divă pe terenul de tenis, îmbrăcată într-o ținută sport de culoare albastră, cu accent de albastru deschis.

După aceea, Loredana a publicat și video-uri din sala de sport, în timp ce își lucra formele de invidiat. Îmbrăcată tot într-o ținută sport de culoare albastră, cu un top care i-a pus în evidență abdomenul tonifiat și bustul generos, vedeta a dezvăluit și cine e antrenorul ei de fitness, care o ajută să mențină sănătatea.

”Am un antrenor foarte sensibil,” a declarat Loredana în video. ”E un băiat atât de sensibil încât nu se poate uita la mine că se înroșește. Pe bune!”

În video apare și antrenorul Loredanei, alături de care diva a pozat și l-a rugat să își arate și fața fanilor ei de pe Instagram.

Citește și: Loredana Groza, poziție amețitoare în vacanță. Cum a avut curajul să se filmeze pe plajă, în văzul tuturor

”Și chiar e și drăguț,” a spus Loredana Groza cu un zâmbet pe buze, înainte de a-și continua antrenamentul la sală cu exerciții oblice, cu o greutate în brațe.

Ultimele știri