Loredana Groza, fotografii incendiare din vacanță. Cum s-a pozat diva în Mexic

Loredana Groza a evadat din frigul de acasă și a plecat într-o vacanță la căldură. Așa cum ne-a obișnuit, diva ne ține la current în ceea ce privește activitățile sale, cu ajutorul rețelelor sociale și postează fotografii din Mexic.

Loredana Groza a postat fotografii incendiare din vacanța din Mexic

Instagram

Loredana Groza a ajuns în Tulum, Mexic și se bucură de frumusețile de acolo. Artista a postat pe Instagram o fotografie cu ea, relaxându-se la soare, într-un costum de baie negru, extrem de decoltat.

Reacțiile fanilor Loredanei nu au întârziat să apară, toți complimentând-o și urându-i vacanță plăcută. Loredana se bucură de soare, palmieri și nisip pe plaja din Tulum.

Loredana Groza, fotografii în costum de baie în Mexic

Iată ce fotografii a postat Loredana pe rețelele sociale:

Loredana Groza ne-a obișnuit cu aparițiile sale sexy și nici în vacanță diva nu se dă în lături de la a purta ținute provocatoare.

Vezi mai multe imagini cu Loredana Groza în GALERIA FOTO.

Loredana și finalistul X Factor 2020 Adrian Petrache au lansat noi proiecte, înainte ca diva să plece în vacanță

Loredana Groza merită o vacanță, după ce a avut o perioadă aglomerată.

În luna decembrie s-a terminat competiția X Factor, iar jurata a adus pe piață noi proiecte muzicale, alături de finalistul său, Adrian Petrache.

De Anul Nou Loredana și Andrian Petrache au lansat un nou duet împreună: What Are You Doing New Year’s Eve”, iar imediat după Finala X Factor 2020, cei doi au lansat piesa „Efemer”, pe care au interpretat-o în premieră pe scena competiției de la Antena1.

Citește și: Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer". Cum au fost surprinși cei doi în videoclip

Piesa a fost foarte bine primită de fanii Loredanei:

„În sfârșit o piesă adevărată, care merită să ajungă acolo sus unde îi este locul." sau "Sunteți extraordinari împreună! Semănați atât de mult unul cu celălalt! Și inima vă bate la unison.... Pentru că muzica este viața voastră! O melodie nemuritoare, superba. Bravo,LOREDANA! Ai renăscut!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care au rămas surprinși de gestul artistei și de talentul celor doi.

Adrian Petrache, despre Loredana: Ești cu adevărat regină! Cea mai frumoasă, nebună, bună, artistă, divă

Adrian Petrache s-a declarat impresionat de devotamentul și implicarea Loredanei, mentroul său în competiția X Faxtor 2020. Adrian Petrache i-a mulțumit Loredanei pentru toate sfaturile și pentru că i-a fost și mentor și prieten.

„Evoluția mea în aceasta emisiune se datorează ție, pentru ca tu ești cea care a avut încredere în mine de la început pana la sfârșit. Chiar mai multă încredere decât aveam eu în mine! În audiții, când s-a anunțat că în sezonul 9 Lori se va ocupa de baieti… nu știam cum să reacționez pentru că nu îmi imaginam că ne vei acorda atâta atenție, implicare și mai ales sfaturi și nu doar muzicale.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această scenă”

Ai făcut tot posibilul să fiu eu bine… Sa fiu mulțumit, liniștit și să îți dau ție toate gândurile și emoțiile rele, ca tu sa îmi dai înapoi încredere, lumină și poftă de cântat" exact așa a fost. Dacă nu erai tu nu se mai întâmpla nimic.

Sunt recunoscător și bucuros din tot sufletul meu că am avut șansa să te cunosc, să vorbim, să râdem, să îmi asculți și mie părerile și chiar sa le iei în considerare, SĂ FIM PRIETENI!

Ești cu adevărat regină! Cea mai frumoasă, nebună, bună, artistă, divă”, a scris Adrian Petrache pe contul său de Instagram.

Ultimele știri