Căutare Live

Loredana, într-o ținută sexy cu imprimeu de leopard. Rochia cu crăpătură care i-a scos în evidență picioarele

Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase femeii din România. La vârsta de 50 de ani, artista încă surprinde publicul cu frumusețe ei și corpul senzațional.

Loredana, într-o ținută de felină sexy.

Loredana s-a lăsat fotografiată într-o ținută de felină, chiar pe platourile show-ului "X Factor", unde este și jurat. Rochia îi scoate în evidență chipul angelic și trăsăturile corpului, care sunt foarte senzuale.

Artista le-a reamintit tuturor că vârsta nu contează, poți fi sexy și frumoasă în toate perioadele vieții. Loredana și-a obișnuit fanii cu stilul nonconformist și prezența inedită.

Citește și: Loredana Groza, topless la primele ore ale dimineții. Cum s-a pozat în pat

Alături de fotografie, Loredana Groza a ținut să menționeze faptul că se află pe scena "X Factor", unde își petrece majoritatea timpului.

Loredana a primit aprecierile pozitive ale fanilor

Au apărut și comentarii referitoare la fizicul excepțional al artistei. Oamenii din mediul online au afirmat că această ținută este făcută special pentru Lori.

"Atașez o listă completă cu toate artistele care arată super bine într-un imprimeu de leopard. Locul 1: Loredana. Yes, Lori! Big Love!", este mesajul unui fan al Loredanei.

O puteți urmări pe Loredana Groza în fiecare vineri, de la 20:30, la X Factor, pe Antena 1.

Jennifer Lopez, greu de recunoscut într-o imagine de la 17 ani. Cum arăta diva hispanică înainte să fie celebră... Puștiul simpatic din "Doi bărbați și jumătate" a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum Angus T. Jones...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x