Căutare Live

Lourdes Leon face furori pe Instagram într-un top alb, cu bustul la vedere. Cum s-a fotografiat fiica Madonnei

Lourdes Leon, fiica Madonnei în vârstă de 24 de ani, face furori pe Instagram într-o ținută care lasă totul la vedere.

Bruneta care a moștenit frumusețea de la mama ei apare îmbrăcată într-un top alb, extrem de decupat, pe care ea ales să îl poarte fără sutien.

profimedia

Bruneta care a moștenit frumusețea de la mama ei apare îmbrăcată într-un top alb, extrem de decupat, pe care ea ales să îl poarte fără sutien. Lourdes știe cum să-și pună în valoare atuurile fizice, fiind o fire extrem de dezinvoltă.

Lourdes s-a jucat cu mințile fanilor săi de pe Instagram, postând o fotografie în care era îmbrăcată sumar, lăsând-uși bustul la vedere aproape în totalitate.

Stilul ei vestimentar ieșit din comun le amintește fanilor de felul în care se îmbrăca mama ei, Madonna, în tinerețe, fiind mereu extrem de încrezătoare și pregătită să se afirme.

Lourdes sau Lola, așa cum îi spun apropiații, și-a construit treptat propria ei carieră, fiind imaginea mai multor branduri de fashion de succes. Printre multe alte branduri, Lola a lucrat cu Stella McCartney și Addidas, mai apoi a fost contactată de brandul Marc Jacobs, iar cariera de model pare să fie una înfloritoare pentru ea.

Citește și: Fiul misterios al Madonnei, apariție rară în public. Cum a fost surprins la plajă Rocco Ritchie

La fel ca mama ei, viitorul lui Lourdes pare că va fi unul strălucit, de vreme ce este extrem de implicată și muncitoare, dorindu-și să-și creeze un renume prin propriile sale forțe.

Cine este și cu ce se ocupă Lourdes Leon

Lourdes este fiica Madonnei și a fostului ei partener, Carlos Leon, un actor cubanez. Cei doi s-au cunoscut în 1994 și doi ani mai târziu, au devenit părinți.

După trei ani de relație, cuplul - despre care se zvonea că s-a logodit- s-a destrămat. La câțiva ani distanță, celebrul regizor Guy Ritchie a devenit tatăl vitreg al brunetei odată cu căsătoria din 2000. După ce artista s-a despărțit și de Guy, ea a decis să adopte frații mai mici ai lui Lourdes, respectiv, Mercy James, Estere Ciccone și Stella Ciccone.

Citește și: Madonna, acuzată că a "furat" corpul altei femei pentru a se promova. Cazul este dezvăluit acum chiar de "victimă"

Madonna s-a dedicat educării fiicei sale, care îi seamănă foarte mult. Ba mai mult, cele două și lucrează împreună.

Lourdes nu este străină de industria modei și a colaborat cu mama sa pentru a lansa linia de îmbrăcăminte Material Girl încă din 2010. Inspirată de look-urile legendare ale anilor 1980 ale Madonnei și de single-ul ei din 1985, colecția s-a dovedit un real succes.

Ce studii are fiica Madonnei

Când micuța Lourdes s-a mutat la Londra, pe vremea când avea doar 4 ani, a fost înscrisă la o școală cu predare în limbile engleză și franceză.

Apoi, ea și-a luat diploma după absolvirea La Guardia School of Performing Arts din New York în 2014 și a continuat studiile la Universitatea din Michigan.

Tânăra a urmat cursuri de licențiere în muzică, teatru și dans pe parcursul celor patru ani de școală și de atunci activează atât în domeniul modei, cât și în cel artistic.

Caitlyn Jenner arată diferit acum. Cum i-a schimbat viața transformarea făcută în urmă cu 6 ani... Antonia, corp fără secrete. Ipostaza incendiară în care s-a lăsat pozată în vacanță și mesajul pe care i l-a transmis Al...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x