Fiul misterios al Madonnei, apariție rară în public. Cum a fost surprins la plajă Rocco Ritchie

Rocco Ritchie, fiul Madonnei și al regizorului Guy Ritchie, a fost surprins recent la plajă.

Cum arată fiul Madonnei, Rocco Ritchie

Profimedia

Deși e fiul a doi dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, Madonna și regizorul Guy Ritchie, fiul lor, Rocco Ritchie, preferă să stea mai departe de lumina reflectoarelor decât părinții săi faimoși.

Vezi cum arată fiul Madonnei, Rocco Ritchie, în GALERIA FOTO

Madonna e una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, ce și-a făcut un renume în muzică încă de la începutul anilor 80, cu melodii memorabile precum Like A Virgin, Papa Don’t Preach, Vogue, Like A Prayer, Express Yourself, Take A Bow, Music, American Life, Hung Up, 4 Minutes și multe altele.

Citește și: Lourdes Leon, fiica Madonnei, greu de recunoscut la ultima apariție în public. Cum au surprins-o paparazzi

Mai mult, ea a apărut și în numeroase filme de-a lungul carierei, printre care se numără Desperately Seeking Susan (1985), Dick Tracy (1990), A League of Their Own (1992), and Evita (1996), pentru care a primit și Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță în rol principal, și Swept Away (2002), regizat de fostul ei soț, Guy Ritchie.

Guy Ritchie e considerat unul dintre cei mai creativi regizori din ultimele decenii, ce și-a făcut un renume la Hollywood cu pelicule precum Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E., King Arthur: Legend of the Sword și Aladdin.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2000, în castelul Skibo, din Scoția. În același an, cei doi l-au primit pe lume pe primul lor copil împreună, fiul Rocco. Cei doi au divorțat în anul 2008.

Cum arată Rocco, cel mai mare fiu al Madonnei

În vârstă de 20 de ani, Rocco stă mai departe de lumina reflectoarelor decât părinții săi faimoși. El a apărut în câteva dintre proiectele mamei sale, precum documentarul I'm Going to Tell You a Secret.

În 2016, Rocco și părinții săi au trecut printr-o perioadă complicată, timp în care tînărul a plecat din casa Madonnei și s-a mutat în Anglia, cu tatăl său.

Citește și: Madonna, ipostază tandră cu iubitul mai tânăr cu 36 de ani decât ea! Cine este și cum arată acesta

Cei doi par să se fi împăcat între timp și au fost văzuți împreună de mai multe ori de-a lungul anilor. Deși nu se știu foarte multe detalii despre Rocco, el are un cont de Instagram în care își pune în evidență stilul nonconformist, similar cu modul în care mama sa, Madonna, a dictat tendințe în modă de-a lungul timpului.

Ultimele știri