Lucy Liu, actrița din “Îngerii lui Charlie” și "Kill Bill", pozează fără inhibiții la 52 de ani. Imaginea care a făcut furori

Lucy Liu este o figură cunoscută în rândul cinfeililor, care au avut ocazia să o vadă în rolurile din Îngerii lui Charlie și seria de filme Kill Bill. Anii au trecut, iar actrița și-a păstrat frumusețea exotică și a renunțat la inhibiții. Cum arată acum Lucy Liu, la 52 de ani.

Lucy Liu, în filmul Kill Bill

Hepta

Pare că timpul a stat în loc pentru actriță, care la o vârstă destul de înaintată are un chip asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor în frumusețe, Lucy Liu arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de ea.

Aceasta a pozat pentru coperta unei reviste în sutien și a lăsat să se vadă cât de bine arată corpul ei. Abdomenul plat și lipsit de imperfacțiuni este, cu siguranță, rodul muncii la sală. Lucy a optat pentru un machiaj natural, care să îi evidențieze trăsăturile extrem de frumoase ale chipului și s-a lăsat pozată fără inhibiții în sutienul decupat.

Citește și: Meg Ryan, fotografiată când își făcea singură cumpărăturile. Actrița are o avere de 85 milioane de dolari

Cum arată Lucy Liu, actrița din “Îngerii lui Charlie” și "Kill Bill", la 52 de ani

Deși este incredibil de discretă când vine vorba de viața ei personală, Lucy Liu a știut mereu cum să își păstreze fani interesați. Aceasta pozează în diferite ipostaze care atrag admirația urmritorilor.

Pentru activitatea ei din lumea actoriei, Lucy a primit două premii la Screen Actors Guild Awards, un premiu la Seoul International Drama Award, dar și un premiu șa Critic’s Choice Award.

Începând cu 2019, Lucy nu mai e doar actriță, dar a devenit și regizor și producător. Debutul ca regizor și l-a făcut cu serialul Elementary, iar apoi a regizat și serialul Why Women Kill, în care a și jucat. Tot în 2019, în luna mai, frumoasa actriță a primit o stea la Hollywood pe Walk of Fame.

Alături de Cameron Diaz și Drew Barrymore, Lucy a făcut echipă pe platourile de filmare ale filmului Îngerii lui Charlie și de atunci au legat o frumoasă prietenie care durează și astăzi.

Ea a fost actriță timp de 30 ani până să devină și regizor. În prezent, ea se ocupă de cele două seriale pe care le regizează și se împarte între cariera ei și datoria de a fi mamă. Lucy a profitat de perioada de izolare pentru a petrece mai mult timp acasă cu fiul ei, Rockwell, atunci când se întrerupseseră filmările.

Citește și: Nicole Murphy, într-o rochie extrem de scurtă și mulată. Cum arată formele sale când se întoarce cu spatele

Potrivit Variety.com, Lucy a declarat “Munca mea și viața personală obișnuiau să fie una și aceeași, dar acum că am un copil, e foarte diferită. Chiar dacă sunt doar o femeie care are un copil, nu mai e o chestiune personală. Este ceva minuat pentru că realitatea acestui lucru e separată, iar viața personală poate deveni încă și mai grea decât jobul pe care îl am”.

Lucy s-a năsuct în Queens, New York, din părinți originari din Beijing și Shanghai. După ce a terminat liceul, în timp ce era în facultate, la vârsta de 19 ani, Lucy a fost descoperită de un agent chiar la metrou. Ea a primit oportunitatea de a apărea într-o reclamă. Debutul ei pe marile ecrane a fost în 1992 când a apărut în Rhythm of Destiny. După toate rolurile care au consacrat-o, Lucy, și-a făcut debutul și în lumea artei.

Ultimele știri