Meg Ryan, fotografiată când își făcea singură cumpărăturile. Actrița are o avere de 85 milioane de dolari

Meg Ryan este una dintre cele mai iubite actrițe din toate timpurile. Actrița, născută în 1961, a ajuns faimoasă după ce a obținut rolul din pelicula ”Rich and Famous”.

Meg Ryan este una dintre cele mai iubite actrițe din toate timpurile

Getty Images

Interpretarea i-a deschis multe uși și a bifat apariții în ”The Demon”, ”The Gun” și rolul din ”When Harry Met Sally” care i-a adus mai multă celebritatea. Cu un CV atât de impresionant, mulți se întreabă de ce, în anii ce au urmat, Meg Ryan a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

Viața amoroasă a lui Meg Ryan a ocupat primele pagini ale ziarelor

Relațiile lui Meg Ryan au eclipsat viața sa personală, fiind îndelung comentate în publicațiile de scandal. Una dintre poveștile care au ajuns în atenția presei a fost cea cu Dennis Quaid, care a început pe platourile de filmare ale filmullui ”Innerspace”.

Potrivit MSN, ei s-au căsătorit în 1991 și ulterior au avut doi copii. Din păcate, căsnicia lor s-a destrămat și în 2000, cei doi au divorțat oficial.

Citește și: Ryan Thomas e plin de bani, dar nu se sperie de munca de jos. Cum a ajuns actorul să livreze mâncare cu mașina de 330.000 euro

La scurt timp, ea l-a întâlnit pe Russell Crowe pe când filmau ”Proof of Life”.

Cei doi au început să se întâlnească, făcându-i pe mulți să creadă că aveau o relație mai veche, care a luat naștere în timpul mariajului cu Dennis Quaid. Scandalul a afectat-o enorm pe Meg Ryan, care avea pe atunci 37 de ani:

”M-am trezit într-un hol al unui hotel din Londra, gândindu-mă: Deci așa se simte a fi Scarlet Woman. Oh! Acum am experimentat asta.”

Legătura lor amoroasă s-a încheiat în decembrie 2000. După ce drama creată în media a început să-i umbrească cariera, Meg s-a distanțat de Hollywood. Rolul ei din filmul In The Cut din 2003 a fost întâmpinat cu critici dure.

Citește și: Ryan Reynolds va câștiga o sumă colosală pentru rolul din "Deadpool 3". Ce spune actorul despre noul proiect

Cum arată acum Meg Ryan

Recent, Meg Ryan a fost fotografiată în timp ce-și făcea singură cumpărăturile. Îmbrăcată într-o pereche de blugi evazați și cu talie medie, cu un hanorac portocaliu și bască, vedeta părea că se simte bine în timp ce-și aprovizionează gospodăria.

Citește și: Ryan Kaji câștigă zeci de milioane de dolari pe an la doar 9 ani. Ce job extrem de profitabil are micuțul antreprenor

Asta în ciuda faptului că vedeta are în conturi, conform site-urilor de profil, o avere ce depășește 85 milioane de dolari.

Ultimele știri