Mădălina Ghenea, prima reacție după ce s-a spus că se iubește cu Nicolo Zaniolo. Bărbatul anunța recent că devine tată

Despre viața amoroasă a Mădălinei Ghenea s-au umplut multe pagini, iar vedeta rareori a ieșit să infirme cele scrise. Una dintre excepții a avut loc în cazul lui Nicolo Zaniolo, cel despre care mass-media a titrat că s-ar iubi cu frumoasa româncă.

Mădălina Ghenea a ținut să lămurească situația cu Nicolo Zaniolo

Profimediaimages.ro

Deranjată de cele spuse, Mădălina Ghenea a ținut să lămurească situația, mai ales că bărbatul urmează să devină tată în curând.

Modelul a postat, pe contul personal de Instagram, o declarație oficială care aduce lumină în cazul presupusei sale legături amoroase cu fotbalistul.

Ea menționează că este singură de luni de zile pentru că a decis să se dedice familiei, dar și carierei.

De asemenea, românca precizează că a petrecut sărbătorile alături de fiica și mama sa.

Ce mesaj a transmis Mădălina Ghenea despre presupusa relație cu Nicolo Zaniolo

"Dragilor. În aceste zile, s-au spus și scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere, griji și tristețe. Consider că a sosit momentul să clarific această situație și să fiu cât mai clară şi mai transparentă, deoarece există persoane rănite, care suferă.

Citește și: Ce înălțime și greutate are Mădălina Ghenea. Cum reușește să arate atât de bine după ce a născut un copil

Adevărul meu? Iată o declaraţie care nu lasă loc de interpretări. Sunt muncitoare şi mamă, iar în ultimii 20 de ani mi s-au atribuit niște relații pe care nu le-am avut niciodată. Nu am făcut niciodată declaraţii şi am preferat să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre vise și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ'.

Cunosc şi am cunoscut mulţi oameni de-a lungul vieţii mele, dar doar câțiva prieteni adevăraţi fac parte din familia mea, deoarece sunt mamă înainte de a fi o persoană publică. De Crăciun și Revelion am fost alături de cei mai dragi oameni pe care îi am în lume: mama și fata mea.

Citește și: Mădălina Ghenea, într-o rochie care scoate în evidență bustul generos. Decolteul amplu a atras toate privirile

O întâlnire cu prieteni comuni şi glume de pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume", a transmis Mădălina Ghenea.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Mădălina Ghenea.

Cum au luat naștere zvonurile despre presupusa relației a Mădălinei Ghenea

După multe zile de speculații, presa mondenă nota că Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo au schimbat mai multe mesaje, care au și fost făcute publice.

În cadrul unei sesiuni în care a răspuns întrebărilor primite de la fani, modelul ar fi primit o întrebare și din partea lui Nicolo Zaniolo: "Pot să te sărut 25 de ore din 24?", la care românca ar fi răspuns: "Tu ce crezi?".

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu Mădălina Ghenea.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri