Madonna, fotografii din sânul familiei, alături de copiii și de tatăl ei. „A fost un moment special”

Madonna a împărtășit cu fanii ei din online un montaj video emoționant, din sânul familiei. Ea îi are alături pe copiii ei și pe tată, fericiți că sunt împreună, înconjurați de copaci și verdeață. Fotografiile au marcat un eveniment important din viața artistei.

Tatăl Madonnei a împlinit 90 de ani. Artista i-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu copiii ei

Getty Images

Madonna a reușit să îi aducă bucurie tatălui ei așa cum nu se putea mai bine: au petrecut timp împreună, el, ea și copiii artistei. Au alergat prin iarbă, au povestit, au râs, s-au jucat, iar momentele de calitate au fost surprinse în fotografii și filmulețe și împărtășite în online.

Madonna, fotografii alături de copiii și de tatăl ei. Mesaj emoționant pentru tată: „A fost un moment special”

Madonna a postat joi, 3 iunie 2021, un filmuleț pe Instagram cu un montaj în care arată toate fotografiile făcute în timpul petrecut în vizită la tatăl ei, cu momente în care una dintre gemene aleargă cu bunicul ei, când Madonna stă ghemuită cu Lourdes - fiica cea mare, sau un tort pe trei niveluri înconjurat de sticle cu vin.

Citește și: Lourdes Leon face furori pe Instagram într-un top alb, cu bustul la vedere. Cum s-a fotografiat fiica Madonnei

Filmulețul a marcat un eveniment special din viața Madonnei, în vârstă de 62 de ani. A fost făcut la podgoria din Michigan a tatălui ei, Silvio Ciconne, cu ocazia zilei lui de naștere. Tatăl Madonnei a împlinit 90 de ani.

Într-una dintre fotografii, Madonna stă așezată pe un scaun, lângă tatăl ei, iar în spatele lor, în picioare, sunt copiii artistei, respectiv nepoții. Starul muzicii pop are părul desprins și poartă o pălărie neagră, o rochie lungă, cu flori colorate, iar tatăl ei are o cămașă bleu și niște pantaloni deschiși la culoare. Cu blândețe și căldură, artista își ține tatăl de mână.

Cinci dintre cei șase copii ai artistei apar în poză, inclusiv gemenele Stella Ciccone și Estere Ciccone, în vârstă de opt ani. Cel mai mare dintre copii este Lourdes Leon, care are 24 de ani, urmat de Rocco Ritchie - 20 de ani, David Banda - 15 ani, Mercy James - tot 15 ani, iar mezinele familiei sunt gemenele.

La descrierea filmulețului, Madonna a scris, printre altele: „Tatăl meu m-a învățat ce înseamnă să muncesc din greu, să răzbat. Din nou, îți mulțumesc pentru asta. A fost un moment special pentru mine să îți sărbătoresc cei 90 de ani împreună cu copiii mei, la podgoria ta", a spus Madonna.

Ultimele știri