Maimuța Margheritei de la Clejani, nou motiv de scandal! Bruneta s-a ales cu dosar penal

Margherita de la Clejani a dat de probleme! Vedeta s-a ales cu dosar penal pentru o faptă ce nu are legătură cu accidentul de mașină sau cu presupusul consum de droguri!

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal

Recent, oamenii legii au decis să deschidă pe numele Margheritei de la Clejani un dosar penal, ca urmare a plângerii depuse de consilierul general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, DOSAR PENAL PENTRU VIOLENȚE ASUPRA MAIMUȚEI

Plângerea vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani, despre care bărbatul susține că ar fi fost bătută.

citește și: Interzis minorilor! Margherita, filmată când se dezlănțuie fără inhibiții într-un loc public | VIDEO

„În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu.

În urma sesizării, consilierul general a primit o adresă, potrivit căreia cercetările privind aspectele reclamate sunt continuate într-un dosar penal, arată cei de la Antena 3.

Margherita de la Clejani, prinsă când conduce sub influența unor substanțe interzise

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a ajuns recent în vizorul polițiștilor dimineață (23 mai) după ce a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală.

citește și: Imaginile ce au șocat fanii! Cum arăta Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice

Potrivit Brigăzii Rutiere, tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

citește și: Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. Nu au rezultat victime. Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să testeze șoferul vinovat pentru droguri. Rezultatul a fost pozitiv”, se arată într-un comunicat.

În prezent se așteaptă rezultatele analizelor de la INML pentru a se descoperi ce droguri a consumat Margherita de la Clejani înainte de-a se urca la volanul mașinii, dar și ce pedeapsă riscă aceasta pentru faptele comise

Ultimele știri