Maisie Williams a apelat la o schimbare de look care o face să fie de nerecunoscut

Maisie Williams, celebra actriță din faimosul serial “Game of Thrones”, i-a uimit pe fani cu schimbarea ei de look cu care a defilat la Brit Awards 2021.

Maisie Williams, celebra actriță din faimosul serial “Game of Thrones”, i-a uimit pe fani cu schimbarea ei de look cu care a defilat la Brit Awards 2021.

getty

Puțini au mai putut să o recunoască pe cea care a interpretat rolul Ariei Stark în serialul “Game of Thrones” după schimbarea de look drastică pe care a făcut-o. Maisie Williams a ales să își decolorize complet sprâncenele, care acum, fiind blonde, de la depărtare par invizibile și, de asemenea și-a decolorate și părul, având o nuanță de blond deschis.

Maisie, așa cum și-a obișnuit fanii, a ales și de această data un look neobișnuit. Actrița în vârstă de 24 de ani a purtat o coafură lejeră, cu suvițele ei de culoare blond platinat, o rochie conică, neagră și scurtă și o cămașă alba pe deasupra, cu decolteu adânc.

Citește și: Maisie Williams a surprins fanii Game of Thrones cu look-ul ei. Cum arată în viața reală actrița care a jucat-o pe Arya Stark

Culoarea părului ei a fost asemănătă cu cea a lui Daenerys din “Game of Thrones”. Maisie a participat la decernarea premiilor Brit Awards 2021. În culise, Maisie s-a întâlnit și cu Taylor Swift, cântăreața care a declarat de mai multe ori că e fană înrăită a serialul “Game of Thrones” și care s-a bucurat să o vadă pe actriță.

Se pare că Maisie și-a făcut această schimbare de look la sfârșitul lunii aprilie, când a postat noile fotografii pe contul ei de Instagram. Presa a speculat că noul ei look ar putea fi legat de un nou rol în seria limitată a lui Danny Boyle, despre trupa Sex Pistols.

Ce impact a avut asupra ei experiența “Game of Thrones”

Maisie Williams este cunoscută pentru rolul ei din „Game of Thrones”, unde a interpretat-o pe Arya Stark. Ea s-a alăturat distribuției în 2011, când avea doar 14 ani, și se poate spune că Maisie a crescut o dată cu serialul fenomen.

Însă, într-un nou interviu pentru Vogue, Maisie a explicat cum a fost afectată în mod negativ de imagine corpului ei atunci când a început să se „maturizeze”.

Citește și: Maisie Williams, Arya Stark din "Game Of Thrones" a declarat că acest rol a făcut-o să-i fie rușine de corpul ei

„În jurul sezonului doi sau trei, corpul meu a început să se maturizeze și am început să devin femeie", a explicat Maisie, „dar Arya era încă foarte mult ca să încerce să fie deghizată în băiat".

Ea a continuat să spună că costumul și machiajul pe care trebuia să-l poarte pentru deghizarea Aryei au făcut-o să se simtă „rușinată” de propriul corp ajuns la maturitate.

„A trebuit să am părul foarte scurt și eram acoperită în mod constant cu murdărie și am arătat cu adevărat bărbătește. De asemenea, avea o curea pe pieptul meu pentru a aplana orice creștere care a început și care s-a simțit oribil timp de șase luni și m-am simțit cam rușinată o vreme”, a declarat aceasta.

Ultimele știri