”Mama Natură” a revenit pe rețelele de socializare. Cum arată și ce face acum Roxana Ionescu

Roxana Ionescu a devenit cunoscută în România la începutul anilor 2000 drept ”Mama Natură”. Ce face și cum arată acum, după ce a revenit pe rețelele de socializare.

Cum arată și ce face acum Roxana Ionescu, cunoscută drept ”Mama Natură”

Antena 1

Roxana Ionescu (Roxana Vidaicu) a devenit cunoscută în România la începutul anilor 2000, când a apărut la numeroase emisiuni de succes, sub denumirea ”Mama Natură”.

Asistenta TV a apărut în mai multe emisiuni de-a lungul anilor și a pornit un cont de socializare de succes pe Instagram pe care, din păcate, l-a pierdut recent.

Din fericire, Roxana a revenit pe Instagram, spre încântarea mai multor vedete din România.

Cum arată și ce face acum Roxana Ionescu, ”Mama Natură”

Roxana Ionescu și-a pierdut recent contul de Instagram, pe care, se pare, că nu a reușit să și-l recupereze, motiv pentru care și-a creat unul nou, pe care a publicat și o primă imagine.

Citește și: Cum arăta Diana Constantin de la „Insula iubirii” când era mică! Imaginile fac senzație pe Instagram

Deși are momentan o singură poza, contul a strâns deja peste 4.000 de urmăritori. La aflarea veștii, numeroase vedete din România au publicat mesaje și video-uri pe propriile conturi de socializare despre noul cont de Instagram al Roxanei.

Printre vedetele care au publicat imagini cu noul cont se numără Gina Pistol, Delia și Antonia, pe când Raluka și Ana Baniciu au făcut chiar video-uri despre acest subiect.

”Vă povesteam că Roxanei Ionescu i-a fost spart contul de Instagram și a tot spus ea că așteaptă să-l recupereze. Se pare că n-a mai vrut să aștepte. Au trecut oricum câteva luni de atunci,” a declarat Raluka, pe propriul cont de Instagram, pe Insta stories, unde a publicat mai multe video-uri.

”Se pare că au fost niște problemuțe un pic mai mari decât la restul oamenilor care au reușit să își recupereze contul de Instagram,” a continuat artista, care și-a îndemnat urmăritorii să dea follow noului cont al Roxanei. ”Așa că și-a făcut unul mult mai cool, pe care o să posteze lucruri foarte interesante.”

”Prietena mea dragă de la Timișoara și de la televizor și nu numai, Roxana Ionescu, și-a pierdut acum câteva luni contul de Instagram,” a spus Baniciu într-un video publicat pe Insta stories. ”S-a chinuit până acum să îl recapete, nu a reușit, și azi, finally, a hotărât să își facă un cont nou-nouț, fresh, unde posta de la 0. Pentru cei care nu o urmăreați înainte, vă invit să o faceți.”

Roxana Ionescu s-a căsătorit pe 20 februarie 2020 cu Tinu Vidaicu, după o relație de 5 ani. Evenimentul a avut loc alături de familie și prieteni, în Timișoara, unde s-a și mutat prezentatoarea, scrie Viva.

Roxana Ionescu a publicat și prima imagine pe contul ei nou de Instagram, în care apare într-un scaun de machiaj. Alături de imagine, ea a publicat și un mesaj despre întreaga situație, pentru noii săi urmăritori.

”Dragii mei, după câteva luni de încercări de a-mi recupera contul hack-uit, am decis să nu mai am răbdare, fiindcă vreau sa fiu în contact cu voi. Bine ați venit în noua poveste,” a scris Roxana Ionescu, cunoscută și drept ”Mama Natură”, pe contul ei de Instagram.

Ultimele știri