Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Cum arăta Diana Constantin de la „Insula iubirii” când era mică! Imaginile fac senzație pe Instagram

Diana Constantin a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram cum arăta în urmă cu șapte sau opt ani! Imaginile au făcut senzație și au adunat instant sute de aprecieri și numeroase comentarii.

După emisiune, Diana Constantin a rămas la fel de urmărită și apreciată de fanii săi de pe Instagram

Antena 1

În prezent, Diana Constantin are mai bine de o sută de mii de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram și mulți au început s-o știe pe frumoasa brunetă după ce aceasta a apărut în cadrul emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1.

Tânăra a decis să participe în sezonul 3 al îndărgitului reality show împreună cu Ben, iubitul său de atunci.

Diana Constantin de la „Insula iubirii” face senzație pe Instagram cu pozele sale din copilărie

Mândră de partenerul său, un străin stabilit în România, aceasta a prezentat inițial relația aproape doar în cuvinte de laudă. Ulterior, timpul a trecut și a arătat că lucrurile nu sunt chiar așa.

Descoperă mai multe poze cu Diana Constantin în GALERIA FOTO de mai sus

Cei doi au decis să dea testul iubirii în Thailanda, pentru a vedea dacă relația lor este sau nu una puternică, bazată pe încredere și fidelitate. Totuși, testul iubirii a fost picat. Deranjată și geloasă pe atenția pe care Ben o acordă altor ispite, Diana Constantin a început un joc de seducție cu Andi, ispita cu care a avut o relație extrem de pasională.

citește și: Diana Constantin de la „Insula iubirii” s-a pozat în lenjerie intimă transparentă și a făcut senzație pe Instagram

Ben a fost dat uitării și, după emisiune, relația dintre focoasa brunetă și ispită nu a mai continuat. Timpul a trecut și surpriza a fost mare atunci când publicul a putut s-o revadă pe excentrica Diana Constantin în sezonul 5 „Insula iubirii”.

De data aceasta, Diana Constantin a decis să își testeze relația cu Aurel, și el un fost concurent din emisiune. Și acum, ca și în prima participare, tânăra a fost urmărită de ghinion și experiența sa din Thailanda nu s-a terminat atât de bine precum sperase.

citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

După emisiune, Diana Constantin a rămas la fel de urmărită și apreciată de fanii săi de pe Instagram. Extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta nu ratează vreo ocazie să își încânte cunoscuții și admiratorii cu fel și fel de fotografii cu ea în ipostaze surprinzătoare.

Printre numeroasele poze postate de aceasta am putut descoperi și unele realizate în 2003 și respectiv 2004, pe vremea când era o adolescentă.

Așa cum era de așteptat, fotografiile au fost extrem de apreciate de urmăritorii brunetei de pe Instagram, motiv pentru care aceasta a primit sute de aprecieri și numeroase comentarii laudative.

În prezent, Diana Constantin de la „Insula iubirii” și-a făcut o schimbare radicală de look și a renunțat la părul scurt în favoarea celui lung.

Video