Mara Banică, al doilea test de coronavirus! Care este rezultatul primit de jurnalistă!

Mara Bănică și-a făcut testul Covid, după ce, jurnalista a fost contact direct al unei persoane infectate cu noul tip de coronavirus.

Mara Bănică

Mara Bănică și-a făcut testul Covid și după o lungă așteptare a primit rezultatul. Jurnalista a publicat pe pagina personală de socializare rezultatul. Se pare că se află în afara oricărui pericol, testul fiind negativ.

Fiul lui Kamara, operat pentru a șasea oară! Cum se simte acum micuțul Leon!

Mara a mai vorbit pe rețeaua de socializare și despre întreg procesul prin care a trecut și despre ce a însemnat acest lucru pentru ea.

„Am trecut, zilele astea, prin emoții mari. A picat prima colega, apoi a doua, apoi simptome pe care ni se părea ca le avem cu toții. Nebunia testărilor la privat, transmisa pe toate posturile tv, începuse deja. A culminat cu mizeria făcuta celor de la CFR Cluj: 21 de fotbaliști au Covid la privat, dar nu au la stat. Făcusem deja prima testare, negativa, la un centru privat. Decid, fiind contact direct al cuiva deja infectat, să sun la DSP. A fost un test al răbdării. Trei ore de apeluri la care nu răspundea nimeni. Mail. Apoi mailuri. Vreo trei. La un moment dat, răspunde cineva la telefon, spre seară. Nici nu mai știu la ce sector al Bucureștiului, sunam, pe rând, la toate. Târziu în noapte, ne au testat acasă.”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Mara Banică, al doilea test de coronavirus! Care este rezultatul primit de jurnalistă!

Mara Bănică a împărtășit cu urmăritorii din mediul online experiența prin care a trecut. A explicat procesul greoi pe care l-a străbătut pentru a se testa și a oferit o perspectivă asupra situației actuale.

Soția lui Florin Salam, primele declarații despre starea de sănătate a cumnatului ei! "Nu stă bine cu respirația!" | Video

„Am realizat că e un test al răbdării. Că amărâții ăștia la DSP muncesc 24 de ore pe zi. Că sunt puțini. Că sunt obosiți. Că au puterea și după ce țipi la ei la telefon pentru ca nu îți răspund când vrei tu, să îți ureze să fii sănătos. Poate ca sunt eu emotiva, habar nu am, dar mi se pare ca instituția asta, atât de importantă pentru noi romanii în aceasta perioadă este pusă cumva la zid în presă pentru că nu face mai mult. Și nu face pentru că România nu e Germania. Și nici n-are șanse să devină prea curând.

DSP-ul lucrează cu angajații reduși la 60% din capacitate, pentru că-și dau demisiile pe capete. DSP -ul nu are oameni care să răspundă la telefoane. DSP ul este îngropat în hârtii, hârtiuțe, avize, răspunsuri și statistici pe care trebuie să le facă zilnic pentru mii și mii de oameni. Pentru o întreagă Românie. Și n-au cum. De aceea vin și zic.. testul Covid este testul răbdării absolute. Al așteptării unui telefon la care într-un final cineva va răspunde. Și când o va face, nu-l înjurați. Sunt oameni care muncesc cât pentru zece. Păcat de noi. De țara asta. Popor de șmecheri, de bombardieri, ne merităm soarta.”, a mai spus Mara Bănică.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri