Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Costin Mărculescu a ajuns la biserică. Mara Bănică se va ocupa de înmormântare

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Costin Mărculescu a fost depus la o biserică din Capitală, așa cum i-a fost ultima dorință, iar cea care se va ocupa de înmormântare este jurnalista Mara Bănică. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Costin Mărculescu a ajuns la biserică. Mara Bănică se va ocupa de înmormântare

Mara Bănică a ajuns la biserică înainte ca trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu să fie adus, iar jurnalista a anunțat, prin intermediul unei postări pe Facebook, când va fi înmormântat actorul.

”Pentru cei care doresc să îi aducă un omagiu lui Costin Mărculescu, este depus la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Astăzi începând cu orele 18.00 se vor citi Stâlpii. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la 13.00, la cimitirul Reînvierea. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Costin!”, a scris ea pe Facbeook.

Ce au găsit polițiștii și pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Actorul plănuia să-și recâștige celebritatea

Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că actorul era conștient de problemele lui și și-a rugat prietenii, în cazul unei tragedii, să fie ei cei care să se ocupe de cele cuvenite, nu să lase totul în seama tatălui său, acum în vârstă de 82 de ani.

„Acum 2-3 ani, am chemat SMURD pentru că avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Câns s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: „Mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?” și a zis că: „Nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi (…)”, a povestit Mara Bănică la emisiunea lui Dan Capatos.

UPDATE. Oficial! De ce a murit Costin Mărculescu! Ce bilet a lăsat actorul din „Liceenii”, când a simțit că i-a venit sfârșitul

Costin Mărculescu a fost găsit mort după patru zile

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile.

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

Noi informații despre moartea lui Costin Mărculescu. Cum a fost găsit, de fapt, în locuința sa: ”Sigur e sinucidere!”

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București

Recomandari