Antena Căutare

Noi informații despre moartea lui Costin Mărculescu. Cum a fost găsit, de fapt, în locuința sa: ”Sigur e sinucidere!”

Noi detalii continuă să iasă la iveală în cazul morții lui Costin Mărculescu. Mai exact, actorul a fost găsit mort, în cadă, după ce vecinii au sunat de mai multe ori la 112, îngrijorați că nu l-au mai văzut de câteva zile. 

Noi informații despre moartea lui Costin Mărculescu. Cum a fost găsit, de fapt, în locuința sa: ”Sigur e sinucidere!”

Potrivit unor surse apropiate acestuia, Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă, însă era îmbrăcat.

”Există un detaliu care mie îmi trezește un semn de întrebare. Pe Costin l-au găsit îmbrăcat în cadă. Asta a fost sigur sinucidere”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului, potrivit Fanatik.

Costin Mărculescu a lăsat un bilet cutremurător, când a simțit că moare! „De înmormântarea mea, să se ocupe ei”

”În ultima vreme se împrumuta des de la prieteni. Silviu Lepădatu, unul din oamenii care îl ajuta cel mai multe, împreună cu Doru Calangiu, patronul unui restaurant din București, îi dădea aproape lunar câte o sută de euro, mai ajuta cu mâncare și câinele cu care stătea”, a mai declarat sursa citată.

Costin Mărculescu. Fișă biografică

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. În 1986, a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu.

„Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri. FOTO

A devenit faimos pentru rolul ”biologului” clasei, venind cu broaște la școală, pentru ”laboratorul de <<Naturale>>", spre stupefacția lui ”Isoscel”, Tamara Buciuceanu Botez. A rămas celebră rugămintea sa după ce dascălul de matematică îi confiscă bieții batracieni, programați pentru disecție: ”Tovarășa profesoară, tovarășa profesoară vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!”.

UPDATE. Oficial! De ce a murit Costin Mărculescu! Ce bilet a lăsat actorul din „Liceenii”, când a simțit că i-a venit sfârșitul

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos şapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în tară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori ca Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc. În 1999, a înfiinţat agenţia de modele „Compania de manechine şi fotomodele Costin Mărculescu”.

Costin Mărculescu a lăsat un bilet cutremurător, când a simțit că moare! „De înmormântarea mea, să se ocupe ei”... Ce au găsit polițiștii și pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Actorul plănuia să-și recâștige celebritatea...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x