Margherita de la Clejani, de nerecunoscut! Ce și-a făcut vedeta la ochi. Imaginile au uluit fanii

Margherita de la Clejani și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta e de nerecunoscut, iar imaginile au făcut senzație pe Instagram.

Margherita de la Clejani, schimbare de look dezvăluită pe Instagram

La finalul lunii mai, Margherita de la Clejani a ajuns în vizorul Poliției, după ce a făcut accident cu mașina pe care o conducea. Atunci, cei de la Brigata Rutieră au anunțat că vedeta în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, SCHIMBARE DE LOOK DEZVĂLUITĂ PE INSTAGRAM

Ulterior, testele efectuate de polițiști au scos la iveală faptul că Margherita de la Clejani conducea deși se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Ulterior, rezultele de la INML au scos la iveală faptul că artista a consumat droguri sub forma unui cocktail periculos ce includea metadonă, opiu, marijuana și cocaină.

citește și: Afacerea secretă a Margheritei de la Clejani! Din ce își câștigă vedeta banii

De atunci, Margherita de la Clejani își uimește fanii pe zi ce trece cu tot felul de postări în care apare în ipostaza de „fată rea”.

Omg👽

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Și-a făcut numeroase tatuaje, și-a vopsit părul și a început să poarte ținute neobișnuite, create chiar de ea, în atelierul pe care îl deține în București. De curând, vedeta și-a schimbat inclusiv culoarea ochilor, prin intermediul unor lentile de contact de culoare gri-albăstrui.

citește și: Margherita de la Clejani și-a tatuat cuvinte și simboluri bizare pe corp! Ce semnifică acestea

Noul look al Margheritei de la Clejani pare să fi făcut senzație pe Instagram, căci pozele și filmările cu noua culoarea a ochilor au adunat instant mii de reacții.

În prezent, vedeta este cercetată pentru faptele sale și urmează să răspundă în fața legii nu doar pentru accidentul provocat, ci și pentru substanțele interzise pe care le-a consumat.

Ultimele știri