Margherita de la Clejani și-a tatuat cuvinte și simboluri bizare pe corp! Ce semnifică acestea

Margherita de la Clejani și-a tatuat cuvinte și simboluri bizare pe trup, spre marea surprindere a fanilor. Recent s-a aflat și care este semnificația acestora.

Ce semnificație au tatuajele Margheritei de la Clejani

sursa foto: spynews.ro

Invitată recent în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Margherita de la Clejani și-a prezentat cea mai recentă piesă, dar a și făcut dezvăluiri incredibile despre viața ei, schimbată se pare radicală după accidentul rutier ce a adus-o în atenția presei.

CE SEMNIFICĂ TATUAJELE FĂCUTE DE MARGHERITA DE LA CLEJANI

Artista a trecut în ultimii ani printr-o transformare radicală, devenind o adevărată bombă sexy ce pozează în ipostaza de „fată rea”. Margherita de la Clejani a renunțat la muzica de petrecere și la concertele alături de celebrii săi părinți și a ales să-și facă o carieră solo. Așa cum a dezvăluit chiar ea în prezent, piesa recent lansată, numită „Elicopter”, abordează stilul trap, de care se simte tot mai atrasă în ultima vreme.

citește și: Margherita de la Clejani, dezvăluire bombă pentru Dani Oțil! Ce mesaj ascunde piesa „Elicopter”, lansată după accident

Într-un dialog inedit purtat cu Dani Oțil, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Margherita de la Clejani a dezvăluit ce lucruri a descoperit după experiența neplăcută cu accidentul rutier, dar și ce s-a schimbat la ea.

Ochii ageri ai lui Dani Oțil au observat că excentrica artistă își face un tatuaj nou după fiecare întâlnire a lor și un desen mic de pe gâtul acesteia i-a captat imediat atenția.

Margherita de la Clejani a explicat că și-a tatuaj un cap de extraterestru, dar și cuvântul „Rockstar” și numeroase alte elemente ce au o simbolistică aparte. Vedeta a explicat că orice tatuaj ales o reprezintă și că ideile îi vin pur și simplu.

citește și: Margherita de la Clejani șochează iar! Cum a fost surprinsă pe stradă, la ore târzii din noapte: „A ieșit la plimbare”

”Sunt o mare fană a tatuajelor. Iubesc foarte mult tatuajele și m-am decis să tatuez câte o părticică din corpul meu, pentru că mă reprezintă, îmi place și e ceva care este real, authentic (…). Sunt excentrică”, a zis blondina.

”Fiecare tatuaj în parte are o simbolistică. De exemplu, ”rockstar”. Îmi place foarte mult rock-ul, mai nou și face parte din mine și am decis să-mi tatuez asta. Toate ideile de tatuaje pe care le am îmi vin așa de undeva. Intenționez să-mi fac și pe mână un tatuaj. Sunt o fire excentrică”, a mai adăugat Margherita de la Clejani despre tatuajele sale, în emisiunea de la Antena 1.

Ultimele știri