Iubitul Margheritei are interdicție în farmaciile din București! Ce s-a descoperit

Apar noi informații șocante despre Margherita de la Clejani și iubitul său, Theo. Se pare că tânărul are interdicție în multe dintre farmaciile din București.

Detalii incredibile despre Theo, iubitul Margheritei de la Clejani

Margherita de la Clejani a ajuns pe prima pagină a tabloidelor după ce a făcut accident de mașină și polițiștii au descoperit faptul că bruneta se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

citește și: Cum se numesc pastilele luate de Margherita, ce dau efect de drog! Se găsesc în orice farmacie! „Vreau să știu dacă face închisoare pentru asta”

S-a deschis o anchetă în acest sens și urmează să se stabilească dacă Margherita de la Clejani era sau nu drogată atunci când s-a urcat la volanul mașinii. Surse din presă au dezvăluit faptul că bruneta ar fi consumat pastile ce conțin codeină, o substanță puternică ce are efecte similare cu drogurile.

IUBITUL MARGHERITEI DE LA CLEJANI, INTERDICȚIE ÎN FARMACIILE DIN BUCUREȘTI

Recent s-a descoperit faptul că Theo, iubitul Margheritei de la Clejani și tânărul despre care Ioniță de la Clejani susține că ar fi doar un partener de afaceri pentru fiica sa, este certat cu legea și a fost prins cu droguri.

Iubitul Margheritei are interdicție în farmaciile din București! Ce s-a descoperit

Margherita de la Clejani, bănuită de consum de droguri

Margherita de la Clejani, bănuită de consum de droguri

Totuși, tânărul a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show că ia pastile de tensiune și vitamine și că nu mai dorește să fie acuzat de tot felul de lucruri. Theo a declarat că este afectat de toată situația în care se află și de atenția din spațiul public, după ce Margherita de la Clejani a făcut accident.

citește și: Confesiunea presupusului iubit al Margheritei de la Clejani: ”Am anxietate, iau pastile de tensiune!” Theo susține că este hărțuit și urmărit

„Eu îmi asum că nu sunt niciun exemplu bun de urmat, sau nimic. Nu sunt! Nu sunt! Dar nu sunt nici un sac de box, să dați cu pumnul în mine în fiecare emisiune timp de două săptămâni, că nu merit! Nu am vrut asta, nu.. Pentru ce? Pentru un medicament? Eu am ajuns să nu mai scriu, să nu mai fac muzică, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă.”, a dezvăluit recent Theo în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Un prieten mai vechi al tânărului a dezvăluit faptul că Theo deține două parafe de medic cu ajutorul cărora eliberează rețete de pastile pe care ulterior le folosește pentru a prepara cocktailuri cu efecte similare drogurilor. Mai mult decât atât, tot acesta a dezvăluit faptul că tânărul are interdicțție în farmaciile din București.

Ultimele știri