Margherita de la Clejani, tatuaj cu mesaj secret chiar după accident! Cum arată și ce semnifică

Margherita de la Clejani face ce face și iar ajunge în atenția fanilor! De data aceasta, vedeta i-a lăsat mască pe toți cu tatuajul pe care și l-a făcut. Ce mesaj ascunde și ce legătură are cu accidentul de mașină?

Margherita de la Clejani face senzație cu fiecare apariție

Recent, Margherita de la Clejani a devenit protagonista unui scandal mediatic după ce a făcut accident de mașină și polițiștii au descoperit faptul că vedeta se afla sub influența substanțelor psihoactive.

MARGHERITA DE LA CLEJANI, TATUAJ CU MESAJ SECRET

De atunci, în casa Clejanilor nu mai este liniște și toți așteaptă acum cu mult interes să descopere dacă vedeta a consumat într-adevăr droguri sau doar pastile cu efect analgezic, așa cum a declarat.

citește și: Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

Testele de la INML vor reprezenta o probă extrem de concludentă și rămâne de văzut ce se va dechide în cazul Margheritei de la Clejani.

I am inimitable👌🏻

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Totuși, chiar dacă situația nu pare tocmai roz, vedeta nu pare să fie foarte afectată de acest scandal, ba chiar nu ratează vreo ocazie ca să se afișeze.

Recent, pe pagina sa oficială de Instagram au apărut imagini ce scot la iveală faptul că Margherita de la Clejani și-a făcut un tatuaj de-a dreptul surprinzător în zona gâtului, destul de recent după accident.

citește și: Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

„Most wanted” sunt cuvintele pe care și le-a tatuaj bruneta, acestea traducându-se prin „Cel mai căutat (-ă). Așadar, putem deduce faptul că desenul are legătură cu faptul că, după accident. ochii presei și ai tuturor au fost îndreptați asupra Margheritei, ca și când ar fi fost una dintre cele mai căutate persoane. „Most wanted” este mesajul sub care se făceau anunțurile de căutare a diferiților infractori, căutați de oamenii legii.

Rose @margherita_morningstar

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Ultimele știri