Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

Margherita de la Clejani a ajuns pe prima pagină a publicațiilor după ce a provocat un accident rutier, din cauza consumului de substanțe psihoactive. Care este numele real al vedetei, ce apare în buletin?

Care este numele real al Margheritei de la Clejani

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani nu mai are nevoie de vreo prezentare, căci toată lumea o știe pe Margherita.

CUM O CHEAMĂ PE MARGHERITA DE LA CLEJANI, DE FAPT

Tânăra este cunoscută pentru numeroasele schimbări radicale de look pe care și le-a făcut. Totuși, apropiații acesteia au dezvăluit faptul că anumite modificări au fost sesizate și la comportamentul brunetei, care a început să posteze tot felul de poze, mesaje și clipuri video bizare pe pagina sa oficială de Instagram.

citește și: Margherita de la Clejani, cu o armă în mașină! Reacțiile bizare ale brunetei, semnale de alertă pentru fani. Ce a făcut artista

Unul dintre cele mai controversate clipuri video este cel în care este filmată pe bancheta din spate a unei mașini, dansând lasciv cu o armă în mână!

Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

Care este numele real al Margheritei de la Clejani

Fanii au fost șocați de imagini și mulți s-au întrebat care este cauza noii atitudini de „fată rea” a Margheritei de la Clejani!

citește și: Reacția necontrolată a lui Ioniță de la Clejani, când a văzut-o pe Margherita în ipostaze compromițătoare! Ce decizie a luat: „Foarte bine”

Mulți consideră acum că totul are legătură cu un consum frecvent de droguri. Alții sunt de părere că iubitul și anturajul femeii este cel care a schimbat-o radical.

Pentru cei care nu știu, Margherita de la Clejani este absolventă a facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București și mulți dintre profesorii pe care i-a avut au numai cuvinte de laudă la adresa ei. După ce a postat o fotografie cu lucrarea sa de disertație, fanii au putut descoperi cum o cheamă pe vedetă, de fapt! Margherita de la Clejani se numește în realitate Manole Miryam Margareta!

Recomandari