Margherita își aniversează ziua de naștere! Ce dedicație și urare i-a făcut Viorica din Clejani! "Suntem mândri de tine!"

Margherita de la Clejani își aniversează ziua de naștere. Cu aceasta ocazie, mama ei Viorica i-a făcut o dedicație muzicală, dar și o urare pe rețelele de socializare, prin care îi transmitea cât de mândri sunt de fiica lor, dar si faptul ca o vor susține mereu.

Margherita își aniversează ziua de naștere! Ce dedicație și urare i-a făcut Viorica din Clejani! "Suntem mândri de tine!"

Chiar dacă rezultatele INML nu au fost cele mai îmbucurătoare pentru Margherita din Clejani, bruneta se poate considera extrem de norocoasă de faptul că este mereu susținută de familia sa.

De ziua ei de naștere, Margherita a primit de la mama sa un mesaj publicat pe rețelee de socializare prin care toata lumea poate fi martoră la susținerea pe care i-o oferă familia fetei lor.

Margherita din Clejani, dans lasciv la bară! Cum s-a filmat fata Vioricăi și a lui Ioniță! | Video

Viorica din Clejani, urare pentru Margherita

Așa se face că, pe conturile de socializare ale Vioricăi, artista a postat un mesaj prin intermediul căruia îi spune fiicei sale cât de mândră este de ea, dar și faptul că orice s-ar întâmpla, o va proteja mereu.

„La multi ani fata noastra frumoasa! ❤️
Te iubim si iti promitem ca o sa te protejam pana la ultima noastra suflare ! ❤️
Suntem mandri de tine!”
a scris Viorica din Clejani, pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii de familie.

Surse: Margherita din Clejani ar fi a consumat patru substanțe ilegale în momentul accidentului! | Video

În urma analizelor INML a ieșit la iveală faptul că Margherita a condus, la momentul producerii accidentului din Capitală, sub influența substanțelor interzise. Mai exact, consumase un cocktail de droguri, printre care si cocaină și alte trei substanțe.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri