Căutare Live

Surse: Margherita din Clejani ar fi a consumat patru substanțe ilegale în momentul accidentului! | Video

Margherita din Clejani ar fi consumat patru substanțe ilegale, conform unor surse judiciare.

Margherita a consumat patru substanțe ilegale, conform unor surse din anchetă, spune Antena 3.

Margherita de la Clejani urmează să fie audiată, marți, în dosarul în care, a fost acuzată ca ar fi produs un accident de circulație, dupa ce ar fi consumat droguri.

Margherita, dezvăluiri uluitoare! Primul interviu de după accident: "Sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, Poate ajung precum Angelina Jolie"

Margherita de la Clejani a produs accidentul în luna mai

Margherita de la Clejani a produs accidentul în luna mai, în capitală, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o mașina care era parcată pe marginea drumului. Atunci polițiștii au constatat ca nu a consumat alcool, însă, potrivit unor surse judiciare, aceasta ar fi consumat opium, un drog deosebit de periculos.

Au fost prelevate probe si in acest moment si conform sursei, Margherita de la Clejani ar fi consumat patru droguri, printre care cocaina, metadonă, marijuana si opium.

Șoc! Care este adevărata relație dintre Margherita de la Clejani și Teo! Avocatul aduce lămuriri noi! |Video

Tânăra s-a apărat în nenumarate rânduri si a precizat ca ea nu a consumat droguri, în momentul în care s-ar fi urcat la volan, în schimb ar fi luat niște medicamente de la o farmacie.

În aceste condiții, polițiștii trebuie să stabileasca circumstanțele în care s-a produs accidentul și de unde a făcut rost de substanțele respective.

Brigada Rutieră ar fi fost cea care a platit aceste analize.

Urmăriți mai multe informații, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena 3.

Lidia Buble, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cum arată vedeta, fără strop de machiaj. Artista și-a uimit fanii | Fo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri