Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Maria Constantin, despre cea mai grea perioadă din viața ei. “Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Maria Constantin este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Artista a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Maria Constantin

Facebook / Maria Constantin

Chiar dacă, prin multă muncă, a reușit să ajungă pe culmile succesului muzical, vedeta a avut perioade când a fost la un pas de a ceda psihic, din cauza problemelor și a oamenilor care nu au avut încredere în ea.

Maria Constantin a vorbit pentru prima oară despre o perioadă grea din viața ei. După divorțul de Marcel Toader, interpreta și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor.

NU sunteți pregătiți pentru asta! Viorel Stegaru, supervideoclip cu Maria Constantin! Sute de mii de vizualizări, în doar o oră!

“Au fost și oameni care nu au avut încredere că voi ajunge aici. Am trecut peste asta și am încercat să îmi îndeplinesc visul. Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc, plângeam.

Sunt momente în viață când trebuie să te întărești, că altfel cazi. Este foarte greu, pentru că meseria noastră este extrem de solicitantă”, a povestit cântăreața, la Star Matinal.

Viorel Stegaru, filmat în brațele unei blonde celebre! Cum a reacționat Vulpița când a văzut întreaga scenă: „Este macho man-ul României”

Maria Constantin, despre cea mai grea perioadă din viața ei. “Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Recomandari