Căutare Live

Maria Constantin, despre cea mai grea perioadă din viața ei. “Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Maria Constantin este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Artista a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Maria Constantin

Facebook / Maria Constantin

Chiar dacă, prin multă muncă, a reușit să ajungă pe culmile succesului muzical, vedeta a avut perioade când a fost la un pas de a ceda psihic, din cauza problemelor și a oamenilor care nu au avut încredere în ea.

Maria Constantin a vorbit pentru prima oară despre o perioadă grea din viața ei. După divorțul de Marcel Toader, interpreta și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor.

NU sunteți pregătiți pentru asta! Viorel Stegaru, supervideoclip cu Maria Constantin! Sute de mii de vizualizări, în doar o oră!

“Au fost și oameni care nu au avut încredere că voi ajunge aici. Am trecut peste asta și am încercat să îmi îndeplinesc visul. Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc, plângeam.

Sunt momente în viață când trebuie să te întărești, că altfel cazi. Este foarte greu, pentru că meseria noastră este extrem de solicitantă”, a povestit cântăreața, la Star Matinal.

Viorel Stegaru, filmat în brațele unei blonde celebre! Cum a reacționat Vulpița când a văzut întreaga scenă: „Este macho man-ul României”

Maria Constantin, despre cea mai grea perioadă din viața ei. “Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri