Maria Sharapova se mărită! Cum arată și cât de bogat este viitorul soț al jucătoarei de tenis

Maria Sharapova a dat o veste mare oameniilor care o apreciază. Aceasta se mărită, iar viitorul soț este un bărbat de-a dreptul șarmant.

Maria Sharapova se mărită!

Maria Sharapova este în culmea fericirii și se poate declara o femeie împlinită. Aceasta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Alexander Gilkes, care este un om de afaceri britanic și locuiește în New York.

Se pare că bărbatul i-a furat inima frumoasei rusoaice și a decis să o aibă în permanență lângă el, cerând-o de soție.

Cum arată viitorul soț al Mariei Sharapova

Maria Sharapova a surprins lumea tenisului cu talentul său și cu premiile câștigate, însă a decis să își ascunde viața personală de ochii curioșilor și luminile reflectoarelor. Nimeni nu a știut până acum că frumoasa blondină ar putea avea un iubit atât de fermectător, deși au o relație de mai bine de doi ani.

Rusoaica a făcut marele anunț pe contul oficial de Instagram. Aceasta a publicat o fotografie cu ea și cu cel care va împărți viața. Vestea a venit ca o surpriză plăcută pentru fanii jucătoarei de tenis, care au fost impresionați de gestul lui Alexander.

Citește și: Maria Sharapova, la 7 luni după ce s-a retras din tenis. Cum arată corpul fostei sportive acum​

Maria Sharapova a mai adugat și un mesaj emoționant, care i-a înduioșat și bucurat pe cei 4.1 milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare.

"Am spus "DA" încă din ziua în care ne-am cunoscut. A fost micul nostru secret, nu-i așa?", a spus fosta jucătoare de tenis, evident emoționată de momentul important din viața ei. Aceasta a dat de înțeles că povestea de dragoste dintre ei este una foarte puternică și că a fost dragoste la prima vedere.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi felicite pe cei doi îndrăgostiți.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Citește și: Ce a trebuit să facă Gabriela Prisăcariu ca să o ceară Dani Oțil de soție. Prin ce peripeții a trecut prezentatorul TV​

"Oh, Doamne! Sunt atât de fericită pentru tine. Felicitări, Maria!" sau "Cel mai bun început de până acum. Bravo, să fiți fericiți!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ultimele știri