Mariah Carey, dată în judecată chiar de sora ei. Motivul pentru care cântăreața internațională este atacată în instanță

Mariah Carey este dată în judecată de sora ei, Alison A. Carey, din cauza unor relatărilor făcute de cântăreaţa internațională în cartea sa de memorii „The Meaning of Mariah Carey”, apărută toamna trecută, informează Variety. Ce a spus despre sora ei.

Mariah Carey, dată în judecată chiar de sora ei. Motivul pentru care cântăreața internațională este atacată în instanță

Getty

Mariah Carey trece prin momente dificile de când sora ei acționat-o în instanță din cauza unor dezvăluiri despre cea care este sânge din sângele ei. Cântăreața și-a scos o carte autobiografică despre viața și copilăria sa, în care povestește evenimentele care au făcut-o să devină omul de astăzi.

Succesul lui Mariah Carey este un motiv de supărare pentru sora ei, care consideră că i-a adus prejudicii morale. Alison Carey acuză descrierile relaţiei tot mai înstrăinate dintre artistă şi sora mai mare cu opt ani, potrivit news.ro.

În procesul deschis luni, reclamanta cere cel puţin 1,25 de milioane de dolari pentru „provocarea unui imens disconfort emoţional cauzat de umilinţa publică lipsită de suflet, răutăcioasă, răzbunătoare, josnică şi complet inutilă a surorii mai mari deja afectate a pârâtei”.

Ce spune Mariah Carey despre sora sa, Alison Carey

Este contestat faptul că Mariah Carey o numeşte pe reclamantă „fosta soră” şi că s-a folosit de carte pentru a o umili, după ce poveşti extrase din volum au fost preluate de presa din întreaga lume.

Citește și: Angelina Jolie, declarații rare despre relația cu Brad Pitt. Adevarul despre divorț și cât a suferit: "Viața se reîntoarce"

„Deja luptându-se cu trauma de naimaginat a copilăriei sale şi fiind abandonată de copiii săi, a devenit foarte deprimată” de când a fost publicată această carte, iar acum Alison Carey se luptă cu abuzul de alcool, după ce o bună perioadă a fost abstinentă, se mai arată în documente.

Reprezentanţii cântăreţei nu au comentat, momentan. Alison Carey se reprezintă singură în proces. În documente se mai arată că sora mai mare a trimis avocatului cântăreţei o propunere de înţelegere, însă nu a primit răspuns, potrivit sursei citate mai sus.

Vezi mai multe imagini cu Mariah Carey în GALERIA FOTO

În „The Meaning of Mariah Carey”, artista îşi aminteşte cum a crescut neglijată de părinţii divorţaţi, deseori ridiculizată pentru originile ei interrasiale, martoră a furiei fratelui lor. Relaţia cu sora ei este descrisă în capitolul „Dandelion Tea”.

Citește și: De 25 de ani, sunetele ei se aud peste tot în lume. 1994 este începutul unei istorii scrise de o melodie care răscolește trăiri și fabrică emoții de mai bine de două decenii

Mariah Carey are câteva cuvinte de admiraţie pentru ea, însă vorbeşte mai mult despre faptul că a fost expusă drogurilor şi bărbaţilor mai în vârstă din cauza surorii mai mari.

„Surorile mai mare ar trebui să te protejeze, nu să te scoată la produs”, a scris Carey, între altele, adăugând că a fost lăsată în compania iubitului lui Alison care a hărţuit-o când au rămas singuri.

În documentele depuse în proces, este susţinut că Mariah Carey nu prezintă nicio dovadă care să susţină acuzaţiile. Cartea a apărut în luna septembrie a anului 2019 şi a debutat pe primul loc în lista New York Times a bestseller-urilor de non-ficţiune. Artista a spus că îşi doreşte să o ecranizeze.

Ultimele știri