Căutare Live

Mariah Carey, dată în judecată de fosta dădacă a copiilor! Acuzațiile sunt cumplite

Cântăreaţa Mariah Carey a fost acţionată în judecată, luni, de o fostă dădacă ce o acuză că a recurs la represalii după ce s-a plâns de condiţiile de muncă din perioada în care a fost angajata artistei.

Maria Burgues a depus actele de proces la Curtea Superioară din Los Angeles, informează Variety.

Ea susţine că a fost concediată în aprilie 2018 după ce s-a plâns de remuneraţie şi de condiţiile de lucru. Burgues a declarat că a fost plătită cu 25 de dolari pe oră pentru a avea grijă de copiii lui Carey, că a fost obligată să călătorească împreună cu artista şi copiii când cântăreaţa a mers în turneu şi că nu a fost plătită pentru acest timp.

Potrivit documentelor, copiii aveau o gardă de corp, Marcio Moto, care ţipa în mod constant la Burgues şi a făcut-o să se simtă ameninţată. În decembrie 2017, Burgues a susţinut că ea s-a plâns de comportamentul lui Moto, însă nu a fost luată nicio măsură.

După mai multe incidente de acest gen, Bugues a fost concediată. Ea cere acum compensaţii pentru stres emoţional. Burgues susţine şi că nu a primit actele privind plăţile făcute către ea şi nici toţi banii atunci când a fost dată afară.

Avocatul lui Carey a spus că nu comentează pentru că nu a văzut documentele depuse în proces.

Mariah Carey se judecă şi cu fosta asistentă Lianna Shakhnazaryan, care susţine că fostul manager al artistei, Stella Bulochnikov, a abuzat-o. Carey a acuzat-o pe Shakhnazaryan că a înregistrat-o pe ascuns şi că a încercat să o şantajeze, cerându-i 8 milioane de dolari.

În luna noiembrie, Maria Salazar, o fostă menajeră a lui Carey, a dat-o în judecată pe cântăreaţă pentru că nu a plătit-o corespunzător.

Sursa : news.ro

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri