Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Marian Olteanu, planuri mărețe pentru vara aceasta! Ce a ales actorul din "Sacrificiul" să facă în acest sezon estival |Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și actorul din Sacrificiul, Marian Olteanu.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vara cu 100 de prieteni”!

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Marian Olteanu, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Actorul a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Marian Olteanu, planuri mărețe pentru vara aceasta! Ce a ales  actorul din "Sacrificiul" să facă în acest sezon estival |Video

"Cam asta am învățat eu sa fac vara asta, să cânt puțin la chitară și pe lângă asta m-am reapucat de un "sport" pe care abia că-l uitasem, si anume cititul. Am citit vreo trei romane până acum și mă pregătesc pentru al patrulea. Asta poți să faci și tu."

Aflați ce va face actorul, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Recomandari