Marian Olteanu, planuri mărețe pentru vara aceasta! Ce a ales actorul din "Sacrificiul" să facă în acest sezon estival |Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și actorul din Sacrificiul, Marian Olteanu.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vara cu 100 de prieteni”!

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Marian Olteanu, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Actorul a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Marian Olteanu, planuri mărețe pentru vara aceasta! Ce a ales  actorul din "Sacrificiul" să facă în acest sezon estival |Video

"Cam asta am învățat eu sa fac vara asta, să cânt puțin la chitară și pe lângă asta m-am reapucat de un "sport" pe care abia că-l uitasem, si anume cititul. Am citit vreo trei romane până acum și mă pregătesc pentru al patrulea. Asta poți să faci și tu."

Aflați ce va face actorul, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri