Căutare Live

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și actorul Vlad Gherman.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vara cu 100 de prieteni”!

Cristina Ciobănașu, vacanță la mare! Cum arată concediul îndrăgitei actrițe! |Video

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Vlad Gherman, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Actorul a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Vlad Gherman, pregătiri intense! Află ce planuri are actorul, pentru această vară! | Video

"Eu vara asta lucrez, trag tare de fiare. Stau acasă, mă uit la seriale, poate o să ajung pe la munte, pe la mare, și abia aștept sa putem reveni pe platourile de filmare. ​ Tu ce faci vara aceasta?",spunea vedeta.

Aflați ce va face actorul, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri