Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Susține că primește semne de la Divinitate, dar și că Dumnezeu i-ar fi semnalat pandemia de coronavirus! Mariana Calfa, declarații halucinante despre ce pericole pândesc omenirea! |Video

Mariana Calfa a avut o revelație și a vorbit cu Maica Domnului printr-o icoană, asta după ce Dumnezeu i-a semnalat pandemia de coronavirus. Declarațiile halucinante ale femeii care susține că primește semne de la divinitate.

Mariana Calfa, cunoscută ca și "pictorița de la castel", se poate lăuda cu o locuință demnă de basme. Castelul de pe malul lacului Fundeni deținut de fosta iubită a lui Gheorghe Gheorghiu are 30 de camere, 15 băi şi opt bucătării. Mariana Calfa și artistul s-au iubit timp de 11 ani, dar s-au despărțit cu scandal.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Mariana susține ca primește semne divine prin care este avertizată cu privire la ce urmează să se întâmple.

Pictorița povestește că înainte să înceapă pandemia, i-ar fi luat foc altarul din casă, unde își ținea cărțile de rugăciuni, biblia și lumânările. Iar acest lucru ar fi un semn susține femeia, deoarece nimic din cameră nu a fost afectat de incendiul produs, iar icoanele care se aflau în altar ar fi scăpat neatinse de foc.

Agenția Vip. Mariana Calfa, secretul cu care se protejează de viruși

Domnița de la castel susține că acesta a fost un semn ce prevestea începutul pandemiei.

Prințesa de la castelul de pe malul lacului Fundeni, povestea că ardea lumânările pentru vrăjmașii ei, cei care urmăresc să o deposedeze de casă.

Carmen Harra, despre coronavirus! Cum crede că va evolua situația. „Ei sunt în cel mai mare pericol!”

Mariana Calfa a cerut ajutor divin de la Fecioara Maria, după cum declara chiar ea, și s-ar fi rugat să fie pedepsita "toată rețeaua", iar Universul se pare că ar fi ascultat ruga ei, pedepsind omenirea prin intermediul pandemiei de coronavirus.

Femeia face preziceri sumbre despre ce urmează să se mai întâmple la iarnă.

Tot ea s-ar fi rugat, la un moment dat la Feciara Maria ca să oprească pandemia. În urma rugăciunilor, se pare ca Maica Domnului i-ar fi răspuns prin intermediul icoanei, pe care femeia o ține în dormitor.

Mariana Calfa, pictorița de la castel, își dorește un copil: De când am ajutat capra să nască, am prins curaj

Răspunsul divin la întrebările Marianei anunță un viitor sumbru pentru țară, după cum declara femeia. Focuri și lucruri rele ar urma sa se întâmple în România, dar și alte boli.

Urmăriți declarație halucinantă a femeii care susține că primește semne divine și răspunsuri de la divinitate, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari