Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mariana Cristina Fragozo Herazo e considerată sosia lui Kim Kardashian. Cum arată tânăra care seamănă perfect cu vedeta

Mariana Cristina Fragozo Herazo, supranumită Kim Kardashian de Columbia, e considerată sosia vedetei din SUA.

Cum arată sosia lui Kim Kardashian

Profimedia

În vârstă de 27 de ani, Mariana Cristina Fragozo Herazo are peste 1 milion de urmăritori pe contul personal de Instagram, unde își încântă fanii cu imagini incendiare.

Tânăra a devenit cunoscută după ce a apărut în revista Playboy și a fost numită Kim Kardashian de Columbia, scrie Daily Star.

Cu ajutorul imaginilor incendiare, tânăra a strâns o adevărată armată de fani, însă unii dintre ei au devenit chiar periculoși.

Cum arată Mariana Cristina Fragozo Herazo, sosia lui Kim Kardashian

Herazo a dezvăluit pentru Daily Star că a fost la un pas de moarte în anul 2020, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus în Italia.

Vezi cum arată Mariana Cristina Fragozo Herazo, sosia lui Kim Kardashian, în GALERIA FOTO

Ea a dezvăluit și unele dintre acțiunile extreme la care au apelat fanii săi pentru a-i atrage atenția și pentru a fi mai aproape de ea.

Citește și: Kylie Jenner și Kourtney Kardashian, ultima modă la costume de baie. Cum arată bikini-ul care lasă jumătate de bust la vedere

Ea primește frecvent cadouri extravagante din partea fanilor, inclusiv haine de lux în valoare de 20.000 de dolari și accesorii marca Versace și Gucci.

Din păcate unul dintre fanii săi a apelat la măsuri extreme pentru a-i atrage atenția, atunci când a realizat că nu poate avea o relație cu ea.

”Cel mai bizar mesaj privat pe care l-am primit vreodată a fost de la un fan care m-a hărțuit timp de ani de zile,” a declarat modelul. ”L-am blocat, dar continuă să-și creeze conturi false ca să-mi scrie.”

”Mi-a trimis o poză cu o păpușă pentru adulți care arată identic cu mine și mi-a spus că s-a dus la compania care creează genul acesta de păpuși, în funcție de preferințe, și că a folosit una dintre pozele mele.”

”Mi-a zis că a făcut asta pentru că a înțeles că nu poate ajunge la mine și că doar așa mă poate ”ține aproape”, cum ar veni,” a continuat ea.

Mariana Cristina Fragozo Herazo a primit și numeroase cereri în căsătorie, dar ea se află într-o relație serioasă cu iubitul ei.

Citește și: Kim Kardashian, cu lenjeria intimă udă. Cum a avut curajul să se afișeze în public și unde a fost surprinsă | Foto

”Am avut de-a face cu hărțuitori de-a lungul carierei mele și multe chestii bizare,” a declarat Mariana Cristina Fragozo Herazo, sosia lui Kim Kardashian, ce a recunoscut că pe iubitul ei nu-l deranjează atenția pozitivă pe care o primește din partea fanilor. ”Adoră faptul că eu primesc atenție din partea bărbaților și e mândru că are alături o femeie dorită, de succes și independentă.”

Recomandari