Marina Voica, operată pe cord, după ce mai multe clinici au refuzat să o trateze. Cum se simte artista în vârstă de 84 de ani

Marina Voica, în vârstă de 84 de ani, a fost operată pe cord la o clinică privată din Brașov, după ce mai multe unități medicale au refuzat să o supună intervenției chirurgicale.

Marina Voica, în vârstă de 84 de ani, a fost operată pe cord la o clinică privată din Brașov, după ce mai multe unități medicale au refuzat să o supună intervenției chirurgicale

Antena 1 & Arhiva personală

Conform publicației Adevărul, operația era necesară deoarece Marina Voica avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. Având o vârstă înaintată, mai mulți specialiști din țară au refuzat să o opereze.

Cum se simte Marina Voica după operația pe cord

Artista Marina Voica a reușit să primească ajutor din partea unor experți din Brașov, care au fost ajutați de colegi ce activează în București.

În prezent, iubita cântăreață se simte bine, a fost externată și este optimistă în privința viitorului.

Citește și: Marina Voica, spovedanie dureroasă în săptămâna mare: Mama dona sânge că să poată primi o bucățică de salam

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc!Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară", a spus artista, la externarea din spital, potrivit sursei citate.

Biografia Marinei Voica

Încă din copilărie, Marina Voica a fost îndrăgostită de muzică. În anii studenției a fost prezentă pe scenă ca interpretă la numeroase evenimente artistice.

Pe plan profesional a trebuit să aleagă între muzică, gimnastică și economie. După anii petrecuți pe băncile facultății, a absolvit Facultatea de Finanțe și Credit de la Moscova, unde a făcut cunoștință cu un român, Marcel Voica, cu care s-a căsătorit.

După terminarea facultății s-a stabilit definitiv în România și a fost angajată la ADAS.

Citește și: O doamnă a muzicii! Alexandra Velniciuc s-a transformat în Marina Voica şi cântat cu măiestrie alături de ea

Pe plan muzical, Marina Voica a atins consacrarea imediat după lansarea sa în emisiunea „Tinere talente” a lui Valeriu Lazarov, cu piesa ”Pe aripa vântului”, lansată în 1960.

De atunci Marina Voica a devenit foarte îndrăgită, ajungând una dintre cele mai iubite soliste, o adevărată stea în muzica ușoară românească și europeană.

De-a lungul carierei a abordat un reportoriu muzical extrem de divers, evoluând de la piese antrenante cu tentă disco-pop până la piese de linie soul, piese de largă amplitudine vocală, lansând melodii devenite șlagăre celebre dar și piese de factură latino-americană, samba, cumbia, merequetengue etc.

Ultimele știri