Antena Căutare

O doamnă a muzicii! Alexandra Velniciuc s-a transformat în Marina Voica şi cântat cu măiestrie alături de ea

În ediția specială de 1 Decembrie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc a adus-o pe scenă, la propriu, pe Marina Voica și a cântat, alături de îndrăgita artistă, o melodie dragă românilor.

În ediția specială de 1 Decembrie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc a adus-o pe scenă, la propriu, pe Marina Voica și a cântat, alături de îndrăgita artistă, o melodie dragă românilor.

În ciuda faptului că Alexandra abia putea să vorbească, fiind diagnosticată cu laringotraheită acută, cu doar o zi înainte de filmare, momentul a fost unul grandios.

“Am pățit acest lucru pe un fond de forțare a glasului și de oboseală. Cum am trecut peste acest rol, într-o asemenea situație? Cu chin și rugăciune (râde). Cu responsabilitatea de a nu pune o mare artistă pe drum degeaba și cu respect față de ea, pentru că m-aș fi simțit foarte vinovată dacă acest moment nu ar fi ieșit.”, spune Alexandra.

Ce a ieșit este memorabil, la fel ca întreaga Gală de sărbătoare "Te cunosc de undeva"!

Frumusețe la superlativ! Barbara Salas Isasi a adus pe scenă una dintre cele mai fermecătoare românce, Antonia... Mai mari, mai mici, români autentici! Alin Gheorghişan se transformă în Liviu Teodorescu şi cântă alături de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x