Antena Căutare

Marius Elisei s-a hotărât să vorbească despre relația actuală cu Oana Roman. Ce a transmis

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a dezvăluit că relația sa de cuplu nu mai merge și, până acum, partenereul său de viață a menținut tăcerea. Recent, acesta a vorbit puțin despre cum vede e povestea aceasta.

colaj oana roman marius elisei Galerie
Marius Elisei a precizat că există probleme de cuplu, iar Marus Elisei a negat oarecum | Instagram

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu și au împreună o fetiță. Cei doi au divorțat în 2021, însă la scurt timp au decis să se împace, fără a deveni însă din nou, soț și soție. Recent, Oana a semnalat, din nou, probleme în cuplu, însă Marius Elisei a păstrat tăcerea, precizând că el preferă discreția.

Marius Elisei, despre situația actuală: "În sfârșit am aflat de ce se fac anumite asocieri"

Marius Elisei a postat în urmă cu câteva zile un mesaj cu subînțeles, potrivit Libertatea.

În sfârșit am aflat de ce se fac anumite asocieri… nu zic mai multe… dar e bine că am aflat acum. Să fim sănătoși și să mulțumim în permanență, a scris acesta pe Instagram, potrivit sursei citată.

Articolul continuă după reclamă

Citește și:Unde a dus gelozia lui Marius Elisei în relația sa cu Oana Roman. În ce stadiu al relației sunt cei doi

Ulterior, acesta a precizat că postarea sa nu are legătură cu declarațiile recente ale Oanei și că dacă ar fi avut ceva concret de spus, ar fi spus pur și simplu. Mai degrabă, Marius Elisei a creat confuzie pe Instagramul său, în contextul actual.

Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana.

Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care să atingă altceva. Este o simplă postare.

Pe de altă parte, el a lăsat să se înțeleagă că lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât lasă Oana să pară. Potrivit aceleiași surse, cei doi muncesc oriunde e nevoie și le permite timpul și nu și-au programat încă nicio vacanță.

Citește și:Cu ce probleme se confruntă Oana Roman, în pragul despărțirii de Marius Elisei. Nici mama artistei nu are o sănătate bună

Da, da, perfect (n.r. – merge relația cu Oana Roman). Bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp. În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret (n.r. – vacanță), a declarat Marius Elisei, potrivit sursei menționată.

Dakota Johnson, actrița din 50 Shades of Grey, face dezvăluiri picante despre viața intimă. Ce a învățat la filmări... Vlăduța Lupău, rochia transparentă care îi lasă la vedere burtica de gravidă. Cum s-a fotografiat alături de soțul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x