Căutare Live

Cu ce probleme se confruntă Oana Roman, în pragul despărțirii de Marius Elisei. Nici mama artistei nu are o sănătate bună

Viața Oanei Roman nu este tocmai roz în ultima perioadă. Relația ei cu Marius Elisei pare că se apropie, din nou, de final iar aceasta este aproape de capătul puterilor.

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale

Instagram

Oana Roman precizează, potrivit Libertatea, că îi este destul de greu să le ducă pe toate, în ultima perioadă.

Oana Roman, despre perioada pe care o traversează: "Am zile când sunt foarte obosită, când simt că nu mai pot"

Aceasta se ocupă, de mai bine de patru ani de mama sa, care este internată într-un centru pentru adulți și pe care o vizitează foarte des.

Aceasta nu are o stare de sănătate prea bună, însă, pentru situația ei este relativ stabilă.

Chiar și așa, Oana Roman simte că este prea mult pentru ea și are momente când simte că va claca.

Citește și:Ce se întâmplă în relația Oanei Roman. Declarațiile lui Marius Elisei cu privire la zvonurile despărțirii

Am zile când sunt foarte obosită, când simt că nu mai pot și atunci trebuie să mă adun și să o iau de la capăt, pentru că efectiv nu am de ales, a precizat Oana Roman, potrivit sursei citată.

Pe de altă parte, relația cu Marius Elisei, de care aceasta oricum este divorțată din punct de vedere legal, nu merge spre o direcție bună.

Deși sunt pe punctul de a pune capăt relației, Oana Roman a precizat că nu vor renunțala afacerile pe care le au în comun și care reprezintă un venit important al familiei.

Citește și:Marius Elisei, mesaje controversate după ce Oana Roman a dat de înțeles că au apărut probleme în relația lor: „Prefer să fiu...”

Divorțul s-a pronunțat acum un an și ceva, deci noi oricum suntem divorțați în acte din februarie 2021.

Lucrurile nu merg în direcția în care eu îmi doresc ca ele să meargă. Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site în continuare, pentru că este o sursă de venit importantă pentru familia noastră și care nu are legătură până la urmă cu ce relații avem noi. În rest, nu știu ce va fi, vom vedea, a mai spus Oana Roman, potrivit sursei menționată.

Eu încerc să nu o implic pe Isa, dar evident că trebuie să am niște discuții cu ea legate de lucrul acesta, fără îndoială, a completat Oana Roman.

Alina Sorescu, datorii mari la compania sa. În ce situație se află artista, în plin divorț de Alexandru Ciucu... Când își poate vedea fetițele Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a spus tot adevărul despre programul de vizită al designeru...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x