Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Matt Damon trăiește pe viu filmul „Contagion”! Ce a pățit fiica actorului de la Hollywood

Se spune că viața bate filmul și de asta s-a convins și celebrul actor Matt Damon, care recent a simțit că trăiește pe viu filmul „Contagion”, în care a jucat în urmă cu ceva ani.

Dezvăluire incredibilă! Matt Damon trăiește pe viu filmul „Contagion”

Actorul Matt Damon trăieşte coşmarul din filmul „Contagion”. Protagonistul peliculei a dezvăluit că fiica lui cea mare a fost infectată cu coronavirus. Tânăra de 21 de ani s-a îmbolnăvit în New York şi a câştigat lupta cu boala. Actorul este convins că filmul a prezis pandemia de COVID-19.

MATT DAMON A TRĂIT PE VIU SCENARIUL DIN „CONTAGION”

Un virus ucigaş provenit din China se răspândeşte în toată lumea, iar epidemiologii sunt într-o cursă contracronometru pentru găsirea unui leac. Nu este doar pandemia de acum, ci şi povestea ilustrată în „Contagion”, un film S.F. apărut în 2011.

CITEȘTE ȘI: Ce meserii aveau oamenii faimoși înainte să dea lovitura. Papa Francisc a fost paznic la un bar de noapte, Harrison Ford tâmplar, Julia Roberts vindea înghețată...

Personajul principal, interpretat de Matt Damon, îşi pierde atunci copilul şi soţia din cauza virusului. Actorul a făcut o mărturisire şocantă: fiica lui a fost infectată cu COVID-19.

„Fiica noastră cea mai mare este la facultate. Ea stă în New York. A avut Covid-19 la începutul izolării, împreună cu mai multe colege de cămin, dar a trecut cu bine peste tot”, a declarat celebrul actor de la Hollywood.

citește și: Poezia lui Adrian Păunescu ce a prevestit coronavirusul! Versurile sunt tulburătoare: „Cine pe cine să mai trateze?”

De la începutul pandemiei de coronavirus, pelicula „Contagion” a revenit în topul celor mai vizionate filme. Iar Matt Damon alimentează teoria conform căreia filmul a prezis criza generată de coronavirus.

„Toată lumea care spune că nu putea prezis aşa ceva, trebuie doar să se uite la filmul Contagion, pe care l-am făcut în urmă cu zece ani. Atunci am vorbit cu experţi şi i-am întrebat cum s-ar prezenta o asemenea criză”, a mai dezvăluit Matt Damon.

Recomandari