Meadow Walker, prezentă la premiera filmului „F9” a seriei din care tatăl ei, Paul Walker, a făcut parte. Cum arată tânăra

Meadow Walker a fost prezentă la premiera filmului „F9”, care face parte din seria de filme „Fast and furious”, unde a jucat și tatăl ei. Cum a arătat aceasta.

Meadow Walker, prezentă la premiera filmului F9

Profimedia

Meadow Walker a fost nelipsită de la premiera filmului „F9”, peliculă care face parte din seria „Fast and Furious”, din care a făcut parte și tatăl ei, Paul. Iată cum a arătat tânăra la eveniment.

Meadow Walker, fiica lui Paul, prezentă la premiera filmului „F9”

Cu sigurnță, Paul Walker ar fi fost foarte mândru de fiica sa. Meadow Walker a fost prezentă la evenimentul pentru premiera filmului „F9” și a arătat fabulos. Este clar faptul că trăsăturile fizice frumoase nu sunt ceva ce le lipsește celor din familie, iar fiica lui Paul Walker îl moștenește pe tată la acest aspect.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica lui Paul Walker din „Fast & Furious”! Ce a dezvăluit: „Îmi lipsești atât de mult”

Meadow Walker este de profesie model și a apărut de mai multe ori pe diferite coperte ale revistelor din Statele Unite ale Americii. Iată că, odată cu anunțarea premierei filmului, Meadow și-a organizat timpul și a putut ajunge la acest eveniment, care însemna foarte mult pentru tatăl său.

Dar nu a venit oricum, fiica lui Paul Walker a arătat de vis în rochia neagră, purtată cu multă siguranță. Modelul în vârstă de 22 de ani postează frecvent fotografii alături de tatăl ei pe care l-a pierdut la vârsta de 15 ani, din cauza accidentului de mașină suferit.

Citește și: Meadow Walker, imagine de colecție. Poză emoționantă cu tatăl său pe contul de Instagram

Paul Walker a îndoliat o lume întreagă cu moartea sa, în anul 2013. Actorul american a decedat la o vârstă fragedă. El avea doar 32 de ani când a pierdut controlul mașinii în care se afla. Din cauza rănilor cumplite, Paul Walker nu a mai putut fi salvat. Însă, deși cariera sa a fost scurtă, Paul Walker a avut multe apariții pe marile ecrane. Succesul absolut l-a cunoscut odată cu distribuția sa în celebra serie de filme „Fast & Furious”, unde a jucat alături de Vin Diesel.

Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Paul Walker

Șocul decesului său a fost cu atât mai mare atunci când fanii au aflat că Paul Walker are o fiică. Meadow Walker a rămas fără tată la vârsta de doar 15 ani. Acum, tânăra s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Meadow Walker are acum 22 de ani și se laudă cu o frumusețe debordantă. Superba brunetă are trăsături de model și cei mai frumoși ochi albaștri, moștenire de la celebrul său tată. Meadow Walker vrea să devină un model celebru, iar fanii sunt impresionați de frumusețea ei.

Citește și: Fiica regretatului actor Paul Walker a revenit pe rețelele de socializare! Imaginea făcută publică i-a cucerit pe internauți: ”Ești un înger!”

Meadow Walker este foarte activă în mediul online, acolo unde este apreciată de milioane de oameni. Contul său de Instagram depășește 2 milioane de urmăritori, dovadă că Meadow face senzație cu imaginile pe care le distribuie.

Meadow Walker este în prezent un model profesionist, iar în anul 2017 a semnat un contract cu o agenție de modelling foarte căutată.

''Îmi este atât de dor de tine. Rămâi cel mai bun prieten al meu pentru totdeauna'', a scris Meadow Walker despre tatăl său pe care l-a pierdut în 2013, într-unul dintre mesajele foto publicate de ea pe rețelele de socializare, unde este foarte activă.

Ultimele știri