Megan Fox a aprins imaginația fanilor într-o ținută roșie ca focul

Frumoasa Megan Fox și-a uimit fanii când a ieșit la o întâlnire cu iubitul ei purtând o ținută roșie ca focul, extrem de sexy.

Bruneta focoasă a ieșit cu iubitul ei Machine Gun Kelly pentru a petrece o seară romantică, dar paparazzi i-au surprins când se așteptau mai puțin.

profimedia

Bruneta focoasă a ieșit cu iubitul ei Machine Gun Kelly pentru a petrece o seară romantică, dar paparazzi i-au surprins când se așteptau mai puțin. Megan a purtat un compleu roșu, format din sacou și pantaloni, iar pe sub sacou, frumoasa actriță a ales să poarte un sutien roșu, din același material.

Apariția de milioane, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Megan nu s-a sfiit să își deschidă sacoul, uitând de inhibiții și lăsând la vedere decolteul generos. Iubitul ei pare că se mândrea cu așa o iubită frumoasă, ținând-o strâns de mână.

Deși este mama a trei copii, Megan are un trup de zeiță, extrem de suplu, cu forme voluptoase, iar chipul ei pare lipsit de riduri, mereu proaspăt și tânăr. Chiar dacă e mai mare cu 5 ani decât iubitul său rapper, Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 de ani, nu a văzut acest lucru ca pe un impediment între cei doi.

Citește și: Femeia care a înlocuit-o pe Megan Fox. Ce corp are focoasa blondă

Relația lor a început la scurt timp după ce Megan a devenit o femeie liberă, după ce a divorțat de actorul Brian Austin Green.

Scandalul de după divorț

Megan Fox și Brian Green s-au despărțit după 10 ani de căsătorie. Cei doi au împreună trei copii. Într-un podcast de-al său, Brian a ținut să menționeze că motivul divorțului nu constă în infidelitate. Relația dintre Megan și Machine Gun Kelly a început după despărțirea celor doi soți.

După scandalul ce a urmat despărțirea lor în luna martie, Brian s-a decis în urmă cu puțin timp să îi ceară soției sale custodia comună a celor trei copii ai săi, dorind astfel ca Megan să plătească pensie alimentară.

Actorul, în vârstă de 47 de ani, cere custodia lui Noah, Bodhi și Journey. În cererea depusă pentru divorț, și Megan are aceleași pretenții de la fostul ei soț.

Relația lui Megan cu Machine Gun Kelly

Frumoasa actriță Megan Fox, după divorțul de Brian Austin Green, s-a îndrăgostit de rapper-ul Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 ani.

Deși sunt într-o relație de doar 1 an, iubirea dintre cei doi pare să fie suficient de puternică încât să o convingă pe furmoasa brunetă că va dura pentru totdeauna, întocmai ca tatuajul pe care i-l dedică.

Citește și: Starul care cere pensie alimentară și custodie comună soției celebre.Dupa un divorț urat, pretențiile lui Brian Austin Green cresc

Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, a dorit să marcheze această nouă relație printr-un tatuaj, pe care l-a arătat tuturor la American Music Awards.

Tatuajul arată “el pistolero”, care în traducere înseamnă „pistolarul”, făcând referire la Machine Gun Kelly. Fanii au mai speculat că tatuajul ar putea face referire și la faptul că cei doi s-au întâlnit în Costa Rica.

Ultimele știri