Căutare Live

Meghan Markle a COMIS-O! În timpul vizitei în Irlanda, a făcut ceva INTERZIS membrilor CASEI REGALE

Meghan Markle si Printul Harry sunt in prima lor vizita oficiala in afara Marii Britanii, în Irlanda. In timpul intalnirii cu un senator irlandez, Markle se pare ca a mentionat faptul ca este incantata de rezultatul referendumului pe tema legalizarii avortului, care a avut loc cu putin timp in urma.

meghan markle

hepta.ro

Meghan Markle şi Prinţul Harry sunt în prima lor vizită oficială în afara Marii Britanii, în Irlanda. În timpul întâlnirii cu un senator irlandez, Markle se pare că a menţionat faptul că este încântată de rezultatul referendumului pe tema legalizării avortului, care a avut loc cu puţin timp în urmă. Membrilor Familiei Regale nu le este permis să abordeze astfel de teme în spaţiul public, pentru a-şi păstra neutralitatea politică.

Invitată fiind la o petrecere organizată la reşedinţa Ambasadorului Marii Britanii, Markle ar fi vorbit despre rezultatele referendumului din Irlanda cu Catherine Noone, senator din partidul Fine Gael. Noone a scris pe Twitter despre discuţie, dar a fost nevoită să şteargă postarea:

“Ducesa şi cu mine am avut un scurt dialog despre referendumul pentru legalizarea avortului – mi-a spus că a urmărit cu interes şi că este încântată de rezultate.”

Drepturile femeilor este un subiect aproape de inima Ducesei de Sussex. În luna mai, irlandezii au votat pentru modificarea unei legi care interzicea avortul, cu excepţia cazurilor în care viaţa mamei era pusă în pericol.

Culiță Sterp, dezvăluiri ULTUTOARE după despărțire. Se SCHIMBĂ TOT!... Doliu în lumea modei. Monica McDermott, fostul model, găsită fără suflare de fiul ei!...
Parteneri
Cum să-ți pregătești picioarele pentru sezonul sandalelor
Catine.ro
Ultimele știri
x