Meghan Markle a dezvăluit obiceiul neașteptat al lui Archie la doi ani. Gestul care i-a uimit pe Ducesa de Sussex și Prințul Harry

Meghan Markle a dezvăluit într-un interviu recent care este noul obicei al micuțului Archie în vârstă de doi ani. Mama sa se declară extrem de mândră și a folosit o exprimare "măreață" prin care descrie activitatea fiului său.

Meghan Markle și Prințul Harry

Getty

Meghan Markle a fost bucuroasă să vorbească despre obiceiurile culturale ale fiului său în vârstă de doi ani, punând accent pe faptul că Archie citește într-un mod "vorace" (cu poftă exagerată) cartea pe care ea a scris-o pentru copii.

Ducesa de Susex povestește faptul că ori de câte ori fiul său citește o carte este extrem de curios și cere "din nou și din nou" să urmărească firul informațiilor: „Știam că fiul nostru iubește cartea, ceea ce este minunat, deoarece are un apetit vorace pentru cărți și în mod constant când îi citim o carte, vrea „din nou, din nou, din nou” (...) .Faptul că iubește 'The Bench" și putem să-i spunem «mami a scris asta pentru tine» este minunat!", a spus Meghan Markle, potrivit Daily Mail.

Meghan Makle a scos de curând o carte pentru copii cu diverse ilustrații haioase pentru ce mici, însă aceasta a avut grijă ca toate informațiile care se găsesc în carte să fie un mic ghid pentru părinți.

Soția Prințului Harry a mai vorbit în interviu despre relația strânsă pe care o are cu soțul său și despre cât de importantă este relația dintre ei.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry ar fi veri îndepărtați. Dezvăluirea care ar putea răsturna relația cu Familia Regală

Vor fi copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle Prinț și Prințesă? Ce se întâmplă cu Archie și Lilibet

Întrebarea care stă pe buzelele tuturor este dacă Lilibet și Archie, cei doi copiii ai cuplului Harry și Meghan, vor avea sau nu titlu de Prinț și Prințesă.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat, duminică, pe 6 iunie, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă pe nume Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. După ce a venit pe lume micuța, toată lumea s-a întrebat dacă aceasta va primi titlul de Prințesă sau nu, având în vedere că nici Archie nu a primit.

Pentru moment cei doi fii ai cuplului regal nu vor primi titlul regal, însă situația se va schimba când Prințul Charles, tatăl lui Harry va urca pe tron, potrivit justjared.

A existat o eroare majoră atunci când Meghan a declarat în interviul controversat cu Oprah Winfrey că Familia Regală ar fi refuzat să-i acorde fiului lor titlul de Prinț înainte ca acesta să vină pe lume. Meghan Markle a acuzat că regulile ar fi fost modificate nedrept, ba chiar inexplicabil chiar atunci. Însă experții regali au explicat că potrivit orientărilor actuale ale Monarhiei, strănepoții monarhului nu sunt Prinți sau Prințese, cu excepția copiilor fiului cel mare al prințului de Țara Galilor. Ceea ce înseamnă că regula din 1917 îi împiedică pe Archie și pe Lilibet să primească titlul de ”Alteța Sa Regală”.

Citește și: Cât va dura mariajul Prințului Harry cu Meghan Markle, potrivit clarvăzătoarei Prințesei Diana

Acesta este motivul pentru care copiii prințului William și Kate Middleton - prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis - poartă toți titlul, dar Archie și Lilibet nu. Cel puțin până acum. Cu toate acestea, când prințul Charles urcă pe tron ​​și devine Rege, copiilor lui Harry și Meghan li se va da automat titlul de Prinț și Prințesă, deoarece sunt copiii unui fiu al Regelui. Această regulă a fost pusă în drept de regele George al V-lea (bunicul reginei Elisabeta) după ce a eliberat o scrisoare de brevet în 1917. Se spune: „... nepoții fiilor oricărui astfel de suveran din linia masculină directă (cu excepția fiului cel mai mare în viață al fiului cel mare al prințului de Țara Galilor) vor avea și se vor bucura în toate ocaziile de stilul și titlul de care se bucură copii ai ducilor din aceste tărâmuri", potrivit sursei citate mai sus.

Ultimele știri