Meghan Markle a suferit un avort spontan. Dezvăluiri cutremurătoare despre clipele în care a simțit că-și pierde copilul

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie, conform New York Times.

”Știam, în timp ce îmi strângeam în brațe primul născut, că îl pierd pe al doilea”, și-a început soția Prințului Harry mărturisirea.

În continuare, ea a descris sentimentele prin care familia sa a trecut. Meghan a afirmat că a privit ”cum i se frânge inima soțului meu în timp ce el încerca să țină la un loc bucățele din ea”.

Cum a reacționat Meghan Markle în momentele când pierdea sarcina

Meghan Markle spune că a simțit o ”crampă tăioasă” în timp ce avea grijă de micuțul Archie.

Citește și: Prietenia lor nu a durat. Ce spune fostul iubit al lui Meghan Markle din serialul “Suits”

”Am căzut pe podea, cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi. Tonul vesel contrasta puternic cu sentimentul că ceva nu era în regulă”, a scris ea în scrisoarea în care și-a povestit drama.

Câteva ore mai târziu, a ajuns pe patul de spital, alături de Prințul Harry. ”Am simțit palmele lui în ale mele și i-am sărutat încheieturile, umede de lacrimile noastre. A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă”.

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Familia Regală

Ducesa și Printul Harry, ducele de Sussex, s-au mutat în California pentru a trăi departe de lumina reflectoarelor, după ce au renunțat la titlurile și obligațiile regale.

Citește și: De ce nu își folosesc membrii familiei regale numele adevărate

Primul lor copil, Archie, s-a născut pe 9 mai 2019. La scurt timp, micuțul a fost botezat în cadrul unei ceremonii private.

Ultimele știri