Meghan Markle o va înlocui pe Regină! Ducesa a preluat unul dintre cele mai vechi roluri ale Reginei Elisabeta a II-a

 
+2 click pentru
galerie

Regina Elisabeta i-a acordat lui Meghan Markle o nouă responsabilitate. Începând de astăzi, Meghan, ducesa de Sussex, a devenit patroana regală a patru organizaţii din domeniul artelor, educaţiei, susţinerii cauzei femeilor şi drepturile animalelor, a anunţat joi familia regală britanică.

Meghan Markle (37 de ani) s-a întâlnit joi cu voluntari şi clienţi la sediul din Londra al organizaţiei de caritate Smart Works, care ajută femeile şomere şi din medii vulnerabile să dobândească abilităţi pentru angajare.

Fondatoarea Smart Works, Juliet Hughes-Hallett, a spus o „încântă” faptul că organizaţia îşi va desfăşura activitatea sub patronajul regal al lui Meghan.

Hughes-Hallett a precizat că „empatia şi intuiţia acesteia au ieşit în evidenţă” în timpul vizitei făcute de Meghan la sediul organizaţiei. „Ducesa are talente înnăscute de sfătuitor, iar clienţii noştri s-au simţit inspiraţi şi ajutaţi”, a adăugat aceasta.

Meghan, care s-a căsătorit cu prinţul Harry în luna mai anul trecut şi va da naştere primului copil al cuplului în această primăvară, va prelua, de asemenea, patronajul Teatrului Naţional al Marii Britanii şi al Asociaţiei Universităţilor din Ţările Commonwealth (ACU). Bunica lui Harry, regina Elisabeta a II-a (92 de ani), a fost patroana regală a Teatrului Naţional şi a ACU timp de mai bine de trei decenii.

Rufus Norris, directorul Teatrului Naţional, i-a mulţumit reginei pentru sprijinul acordat instituţiei începând cu 1974 şi a spus că este un „privilegiu” să o aibă pe Meghan ca patroană: „Ducesa împărtăşeşte adânca noastră convingere că teatrul are puterea de a reuni oameni din toate comunităţile şi categoriile sociale”, a mai spus Norris.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI