Antena Căutare

Meghan Markle, poze rare de când era elevă în școala primară. Cum arăta Ducesa de Sussex, când era o copilă, cu părul foarte creț

Meghan Markle poate fi văzută într-o serie de fotografii rare, de când era mică și chiar din perioada când era elevă în școala primară. Iată cum arată Ducesa de Sussex, când era doar o copilă, cu părul foarte creț.

Meghan Markle, îmbrăcată într-o rochie verde, cu pălărie verde, și Prințul Harry, ținându-se de mână Galerie
Meghan Markle, poze rare de când era elevă în școala primară. Cum arăta Ducesa de Sussex, când era o copilă, cu părul foarte creț | Getty Images

Pe 4 august 2021, Meghan Markle, Ducesă de Sussex, o să împlinească vârsta de 40 de ani. Câteva fotografii cu ea, de când era elevă în școala primară, fac deliciul fanilor.

Meghan Markle, poze rare de când era elevă în școala primară. Cum arăta Ducesa de Sussex, când era o copilă, cu părul foarte creț

Câteva fotografii cu Meghan Markle, de când era doar o elevă, în școala primară, arată cum a devenit aceasta din ce în ce mai frumoasă, de la an la an. E greu să o recunoști din prima, deoarece Meghan Markle avea, pe atunci, de exemplu, părul foarte creț. Ba mai mult, când avea câțiva ani, aceasta pare să fi avut și strungăreață.

În cele mai multe dintre poze, aceasta apare alături de mai multe colege și prietene, fie la festivitatea de absolvire a școlii, fie când făceau patinaj, pe gheață, sau dansau în cadrul unui eveniment. În poza de mai jos, Ducesa de Sussex, deja mai mare, purta o cordeluță pe cap, o vestă, pusă peste o bluză cu mâneci lungi, și era zâmbitoare, alături de o altă adolescentă.

Meghan Markle, copilăria. Cum a schimbat o reclamă considerată sexistă, la doar 12 ani

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles, California. Părinții ei au fost Doria, o femeie afro-americană, și Thomas, un bărbat de origine irlandeză și olandeză. Mama, terapeut și instructor de yoga, iar tatăl ei lucra în televiziune ca regizor de lumini și director de imagine. Cei doi s-au căsătorit în 1979, iar doi ani mai târziu au avut-o pe Meghan. Au divorțat, însă, când fetița avea doar șase ani.

Citește și: Cum arată conacul de peste 14.000.000 de dolari cumpărat de Harry și Meghan Markle. Cei doi locuiesc într-o reședință cu 16 băi

La doar 12 ani, Meghan Markle a avut un curaj nebănuit când a trimis o scrisoare, inclusiv lui Hillary Clinton, Primă Doamnă a Statelor Unite pe atunci, în care a cerut ca o reclamă pe care a considerat-o sexistă, la un săpun, să nu mai fie difuzată. Inițiativa ei a avut succes, pentru că limbajul din reclama respectivă a fost într-adevăr modificat substanțial, se arată în acest articol.

Pasiunea ei pentru actorie a prins contur, cu trecerea anilor, iar în 2011, Meghan Markle reușea să obțină rolul care a propulsat-o. A interpretat-o pe "Rachel Zane" în serialul de succes "Suits". Odată cu relația ei cu Prințul Harry, Meghan Markle a devenit cu adevărat celebră, iar de când s-a căsătorit cu acesta, cei doi sunt în egală măsură în atenția presei.

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt părinții a doi copii: Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care are doi ani, și Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, născută la începutul lunii iunie 2021. Lilibet este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales", s-a menţionat într-un comunicat al cuplului.

Prințul Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj pe site-ul organizaţiei Archewell: "În 4 iunie, am fost binecuvântaţi cu venirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată şi noi suntem în continuare recunoscători pentru toată iubirea şi toate rugăciunile venite din întreaga lume. Vă mulţumim pentru bunătatea şi susţinerea arătate permanent în această perioadă foarte specială pentru familia noastră".

Cum arată Elwira Petre în costum de baie. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată la scurt timp de la întoarcerea din As... Anamaria Prodan, fotografia în ipostaze sexy, din intimitatea casei, care a atras atenția tuturor. Vedeta a renunțat la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x