Meghan Markle și Prințul Harry și-au renovat noua locuință cu trei milioane de euro! Toți banii provin din contribuțiile britanicilor

Meghan Markle și Prințul Harry au cheltuit aproape trei milioane de dolari din banii contribuabililor britanici pentru a-și renova noua locuință, potrivit unei declarații financiare a Casei Regale. 

Meghan Markle și Prințul Harry au cheltuit aproape trei milioane de dolari din banii contribuabililor britanici pentru a-și renova noua locuință, potrivit unei declarații financiare a Casei Regale.

Ducii de Sussex s-au mutat, chiar înainte de venirea pe lume a fiului lor, la Frogmore Cottage, care este amplasată pe domeniul Windsor, la vest de Londra. Reședința acestora a suferit mai multe schimbări structurale, întrucât au fost unite cinci unități de dormit mici într-o singură casă.

Ba mai mult, printre lucrări s-au numărat înlăturarea unui coș de fum, finisarea acoperișului, instalarea unor scări noi, instalațiile de șemineu, dar și o nouă podea ”plutitoare”, ce ar putea fi folosită, potrivit presei internaționale, pentru o cameră de yoga. Palatul Buckingham a dezmințit, însă, aceste zvonuri.

Citește și: Prințesa Diana se răsucește în mormânt! Meghan Markle a declanșat un război între fiii ei! Cum a reușit să le strice relația

Reprezentanții de la Buckingham au declarat că podeaua ”plutitoare” din locuință se află în zona principală de bucătărie și a fost cerută de planificatori pentru a proteja temporar vechile podele în timpul construcției.

Meghan Markle, în trailerul ultimului sezon al serialului american Suits! Ce se întâmplă cu soția Prințului Harry

Aceeași declarație arată că Regina Elisabeta a primit nu mai puțin de 92 de milioane de euro pentru angajamentele publice din 2018-2019 ori că aproape cinci milioane de euro au fost cheltuite pe călătoriile regale.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri