Prințesa Diana se răsucește în mormânt! Meghan Markle a declanșat un război între fiii ei! Cum a reușit să le strice relația

Meghan Markle ar fi declanșat un război între fiii prințesei Diana, prințul Harry și prințul William, după cum a dezvăluit un biograf al familiei regale britanice.

Meghan Markle ar fi declanșat un război între fiii prințesei Diana, prințul Harry și prințul William, după cum a dezvăluit un biograf al familiei regale britanice.

Mai exact, biograful Katie Nicholl, care a publicat recent o carte despre relația prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle, susține că războiul dintre fiii prințesei Diana a început de la o simplă remarcă.

Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost deranjat atunci când fratele lui, prințul William, în vârstă de 37 de ani, și-a exprimat îngrijorarea în privința relației lui incipiente cu Meghan Markle.

„William era îngrijorat de rapiditatea cu care relația lor a evoluat și a vrut să se asigure că Harry ia o decizie bună. Intenția lui bună a fost înțeleasă greșit de Harry, care a simțit că fratele lui nu l-a sprijinit așa cum ar fi făcut el, în locul lui”, a spus Katie Nicholl, autoarea cărții „Harry and Meghan: Life, Loss and Love”.

„William îl iubește pe Harry și vrea să îl protejeze. Surse foarte credibile mi-au spus că relația lor a întâmpinat multe provocări de când Harry și Meghan Markle au început să fie împreună”, a adăugat ea.

Totuși, între timp, prințul William ar fi fost „impresionat” de cât de fericit este fratele lui alături de Meghan Markle, dar și de cât de bine s-a adaptat fosta actriță americană la viața în calitate de membru al familiei regale.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri