Antena Căutare

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! Meghan Markle a declanșat un război între fiii ei! Cum a reușit să le strice relația

Meghan Markle ar fi declanșat un război între fiii prințesei Diana, prințul Harry și prințul William, după cum a dezvăluit un biograf al familiei regale britanice.

Meghan Markle ar fi declanșat un război între fiii prințesei Diana, prințul Harry și prințul William, după cum a dezvăluit un biograf al familiei regale britanice.

Mai exact, biograful Katie Nicholl, care a publicat recent o carte despre relația prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle, susține că războiul dintre fiii prințesei Diana a început de la o simplă remarcă.

Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost deranjat atunci când fratele lui, prințul William, în vârstă de 37 de ani, și-a exprimat îngrijorarea în privința relației lui incipiente cu Meghan Markle.

„William era îngrijorat de rapiditatea cu care relația lor a evoluat și a vrut să se asigure că Harry ia o decizie bună. Intenția lui bună a fost înțeleasă greșit de Harry, care a simțit că fratele lui nu l-a sprijinit așa cum ar fi făcut el, în locul lui”, a spus Katie Nicholl, autoarea cărții „Harry and Meghan: Life, Loss and Love”.

„William îl iubește pe Harry și vrea să îl protejeze. Surse foarte credibile mi-au spus că relația lor a întâmpinat multe provocări de când Harry și Meghan Markle au început să fie împreună”, a adăugat ea.

Totuși, între timp, prințul William ar fi fost „impresionat” de cât de fericit este fratele lui alături de Meghan Markle, dar și de cât de bine s-a adaptat fosta actriță americană la viața în calitate de membru al familiei regale.

Așa arată cei doi frați bogați care ar fi instrumentat atentatele din Sri Lanka! Noi detalii înfiorătoare – Foto... S-a dus la culcare cu simptome de răceală și nu s-a mai trezit! Familia ei a intrat în stare de șoc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x