Căutare Live

Prințesa Diana se răsucește în mormânt! Meghan Markle a declanșat un război între fiii ei! Cum a reușit să le strice relația

Meghan Markle ar fi declanșat un război între fiii prințesei Diana, prințul Harry și prințul William, după cum a dezvăluit un biograf al familiei regale britanice.

Meghan Markle ar fi declanșat un război între fiii prințesei Diana, prințul Harry și prințul William, după cum a dezvăluit un biograf al familiei regale britanice.

Mai exact, biograful Katie Nicholl, care a publicat recent o carte despre relația prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle, susține că războiul dintre fiii prințesei Diana a început de la o simplă remarcă.

Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost deranjat atunci când fratele lui, prințul William, în vârstă de 37 de ani, și-a exprimat îngrijorarea în privința relației lui incipiente cu Meghan Markle.

„William era îngrijorat de rapiditatea cu care relația lor a evoluat și a vrut să se asigure că Harry ia o decizie bună. Intenția lui bună a fost înțeleasă greșit de Harry, care a simțit că fratele lui nu l-a sprijinit așa cum ar fi făcut el, în locul lui”, a spus Katie Nicholl, autoarea cărții „Harry and Meghan: Life, Loss and Love”.

„William îl iubește pe Harry și vrea să îl protejeze. Surse foarte credibile mi-au spus că relația lor a întâmpinat multe provocări de când Harry și Meghan Markle au început să fie împreună”, a adăugat ea.

Totuși, între timp, prințul William ar fi fost „impresionat” de cât de fericit este fratele lui alături de Meghan Markle, dar și de cât de bine s-a adaptat fosta actriță americană la viața în calitate de membru al familiei regale.

Era pe cale să își sărute soțul la nunta lor, când a apărut încă o mireasă! Fosta iubită a mirelui s-a așezat în genunch... S-a dus la culcare cu simptome de răceală și nu s-a mai trezit! Familia ei a intrat în stare de șoc...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri