Mel Gibson, topit după o brunetă superbă care i-ar putea fi fiică. Cum arată și câți ani are Rosalind Ross

Mel Gibson e unul dintre cei mai cunoscuți și controversați actori de la Hollywood. Recent, vedeta a atras privirile tuturor cu relația sa cu Rosalind Ross, ce e mult mai tânără decât el.

Mel Gibson are o relație cu Rosalind Ross, o tânără ce i-ar putea fi fiică

Profimedia

Mel Gibson, unul dintre cei mai faimoși și controversați actori din istoria Hollywood-ului, tatăl a 9 copii, are o relație cu Rosalind Ross, o femeie mai tânără decât el, ce a atras numeroase comentarii de când legătura dintre ei a devenit cunoscută.

Vezi cum arată iubita lui Mel Gibson, Rosalind Ross, în GALERIA FOTO

Gibson și fosta sa soție, Robyn Moore, au avut unul dintre cele mai scumpe divorțuri din istorie, însă se pare că actorul a găsit iar fericirea în brațele unei brunete superbe.

Cum arată și ce vârstă are iubita lui Mel Gibson, Rosalind Ross

În vârstă de 65 de ani, Gibson a fost văzut alături de Ross și la începutul acestui an, în timpul carantinei. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau la cumpărături, cu măștile pe față, scrie Daily Mail.

Citește și: Fiul lui Mel Gibson a luat-o pe urmele tatălui său celebru. Cum impresionează Milo Gibson la 30 de ani

Nu e prima dată când cei doi apar în public. Ross, ce va face 31 de ani pe 5 iulie anul acesta, și Gibson sunt împreună din 2014 și au apărut de mai multe ori pe covorul roșu împreună.

În anul 2017, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe nume Lars Gerar, cel de-al nouălea copil al lui Gibson, scrie Daily Mail.

Mel Gibson are una dintre cele mai numeroase familii de la Hollywood

Deși a fost unul dintre cei mai îndrăgiți de la Hollywood, cu filme precum seria Mad Max, Lethal Weapon și Braveheart, Mel Gibson (nume real Mel Columcille Gerard Gibson) a pierdut numeroși fani și susținerea de la Hollywood în urma scandalurilor în care a fost implicat.

Gibson a fost acuzat, de-a lungul anilor, de rasism, antisemitism, homofobie, abuz domestic și consum excesiv de alcool, printre altele.

Citește și: Gianluca Vacchi, portret de familie. Primele imagini cu fetița lui după ce milionarul a spus că are nevoie de o operație

După 26 de ani de căsnicie, Gibson și prima sa soție au finalizat divorțul în 2011, după ce actorul a fost surprins la plajă de paparazzi alături de Oksana Grigorieva, alături de care a avut o relație tumultuoasă.

Ross a fost prima relație serioasă a lui Gibson după încheierea legăturii cu Oksana Grigorieva, în 2011, ce l-a acuzat pe actor de violență domestică. Mel Gibson are o fiică alături de Grigorieva și 7 copii cu fosta sa soție, Robyn Gibson, în afară de Lars Gerar, cu Rosalind Ross.

Ultimele știri