Căutare Live

Mesajul emoționant al Irinei Fodor, de la distanță, pentru soțul ei de ziua lui. Cum a reacționat Răzvan Fodor

Irina Fodor, frumoasa prezentatoare de la America Express, a dorit să îi transmită un mesaj emoționant soțului ei de ziua lui, mai ales în aceste momente când se află departe de casă.

Răzvan Fodor a împlinit de curând frumoasa vârstă de 47 ani, iar soția sa, Irina Fodor, care e în America la filmările pentru America Express, a ținut neapărat să îi transmită un mesaj de la distanță.

Instagram

Răzvan Fodor a împlinit de curând frumoasa vârstă de 47 ani, iar soția sa, Irina Fodor, care e în America la filmările pentru America Express, a ținut neapărat să îi transmită un mesaj de la distanță.

Irina Fodor se află în continuare departe de casă, la filmările pentru America Express. Prezentatoarea trebuie să stea departe de soțul ei și fiica lor timp de 2 luni.

Irina Fodor, declarație de dragoste pentru soțul ei

Chiar dacă și-ar fi dorit foarte mult să fie alături de iubitul ei soț, Irina s-a mulțumit cu simplul fapt că a putut să îi transmită acestuia un mesaj, postând o serie de poze cu el pe Instagram.

Citește și: Răzvan Fodor, cu două ore înainte ca soția să plece de acasă pentru două luni: “Cine zice că revederea e frumoasă, să mă evite”

La descrierea postării, prezentatoarea America Express a adăugat:

“Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. ❤️❤️Te iubesc de TOT, puștiule!
Să-mi fii întotdeauna fericit!
La mulți ani!!!❤️🥳🥳❤️ @razvan_fodor

Fanii au reacționat imediat și în 24 ore, postarea a strâns peste 10.000 reacții. Mulți dintre ei l-au felicitate pe Răzvan și i-au făcut urări de ziua lui de naștere.

“Cea mai frumoasa declaratie!!”

“La mulți ani fericiți și sănătoși alături de familia ta frumoasa! ❤️❤️❤️❤️🍾🥳”

“Superbă de declarație!😍l-ai făcut pilaf pe puștiulică 😍😍la mulți ani !🔥👏”

“La mulți ani, Racusorule, sa fii sănătos, bogat, fericit și toți ai tăi sa fie la fel❤️❤️❤️🥰”

Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt destul de discreți atunci când vine vorba de viața lor de familie, motiv pentru care nu oferă informații despre viața lor privată. De curând, prezentatoarea TV a dat cărțile pe față și a vorbit despre căsnicia alături de bărbatul care a cucerit-o în urmă cu mulți ani.

Citește și: Cum trece Răzvan Fodor peste această perioada grea, după ce soția sa, Irina, a plecat la filmările la America Express

„Într-o relație, încrederea se construiește în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum.

E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp.

Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a dezvăluit Irina Fodor, conform libertatea.ro.

Luis Gabriel, celebru pentru piesa „Toate diamantele” a devenit tătic. Artistul a dat vestea într-un mod neașteptat... Brad Pitt își plănuiește retragerea, după zeci de ani de carieră. Cum l-a afectat divorțul de Angelina Jolie și ce hotăr...
Parteneri
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x